HandbalJuniori

Junioarele 2, la ora debutului într-o nouă ediție de campionat. CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin, sâmbătă, 17 septembrie, ora 13.30

Echipa de handbal feminin Junioare 2 a CSM Târgu Jiu se pregătește la finalul acestei săptămâni pentru debutul într-o nouă ediție de campionat. Handbalistele pregătite de Andrei Enache vor juca în prima etapă a Campionatului Național Junioare 2, pe teren propriu, contra echipei CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul, care se va disputa în Sala Sporturilor, este programat sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 13.30. 

Elevele lui Andrei Enache au fost repartizate în Seria F a Campionatului Național rezervat junioarelor 2. Din serie mai fac parte: CSS Caracal, LPS Slatina, HCM Craiova, CSS Drobeta Turnu Severin și ACS Hercules Baile Herculane.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 2: „Va fi primul meci din campionat, care vine după o pauză foarte lungă și îmi doresc să avem un debut fără emoții din partea fetelor. În această perioadă am încercat împreună să ne consolidăm relațile de joc, având în vedere faptul că am reușit transferul a doua fete de la CSM Slatina și a unei fete de la CSS Drobeta Turnu Severin. Am foarte mare încredere în acest grup și sper să reușim împreună să progresăm și apoi să le vedem peste 2,3 ani pe aceste fete debutând în echipa de senioare!”

La nivelul juniorilor 2, sistemul competiţional arată astfel:

– sunt 8 Grupe geografice în prima fază a campionatului, în care se joacă tur-retur (septembrie 2022 – martie 2023)
– primele 3 clasate în fiecare serie se califică în Grupele „Valoare” (4 grupe de câte 6), celelalte mergând în Grupele „Speranţă”; în această fază se merge cu rezultatele înregistrate în Grupele geografice şi se joacă tur-retur cu echipele venite din celelalte grupe (aprilie-mai 2023)
– primele 2 clasate în Grupele „Valoare” se vor califica pentru Turneul Final „Valoare” (iunie 2023); în mod similar stau lucrurile în Grupele „Speranţă”.

Comment here