HandbalJuniori

Echipa de handbal Junioare 3 a CSM Târgu Jiu, gata de start în noul sezon competițional! CSM Târgu Jiu – CS Novaci, duminică, 18 septembrie, ora 10.00

Partea a doua a lunii septembrie aduce cu sine debutul oficial al echipelor de handbal juniori ale CSM Târgu Jiu. Printre acestea se numără și echipa de handbal Junioare 3 a CSM Târgu Jiu. Elevele pregătite de Radu Costel sunt gata de start într-un nou sezon competițional. Tinerele handbaliste ale clubului nostru încep sezonul cu un meci pe teren propriu, cu CS Novaci. Meciul este programat pentru duminică, 18 septembrie, de la ora 10.00.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria J, din care mai fac parte: CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Petroșani, CSM Mihai Viteazul Vulcan, CSS Sibiu și CS Novaci. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Duminică, începând cu ora 10.00, vom debuta cu echipa Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu în sezonul 2022-2023 al Campionatului Național rezervat junioarelor 3. Întâlnim în Sala Sporturilor colega din județ, CS Novaci. Sorții ne-au trimis în Grupa Geografică J, alături de echipele din Sibiu, Petroșani, Vulcan și Drobeta Turnu Severin. O grupă din care, după cele 10 etape, vor continua parcursul în Grupele Valoare și Speranță ocupantele locurilor 1 și 2, respectiv 3 și 4. Primul nostru obiectiv este de a prezenta pe parchet un handbal agreabil, lipsit de accidentări, iar la final, când tragem linie, munca să ne fie răsplatită. Putem îndeplini acest obiectiv cu ambiție și responsabilitate. Nu ne hazardăm acum să căutăm podiumul, nu neg că nu ne gândim la asta, însă trebuie să parcurgem acest drum cu pași mici pentru a evolua frumos. Voi merge pe același principiu, ca și în sezonul anterior. Primul joc îl pregăteste pe următorul, așa că, în partida cu Novaci vom încerca să ne stabilim cât de bine putem traseele spre poartă. Vor fi emoții la debut, în special pentru jucătoarele mai mici promovate de la junioare 4 și care s-au alăturat nucleului de anul trecut: Anastasia Găvănescu, Teodora Rușeț, Ștefi Ciobanu, Andrada Văduva, Carla Logăscu și Raisa Pagnejer”.

CSM Târgu Jiu: Ștefania Bușe, Cleopatra Pâslaru, Ana Bîrlete, Andreea Mindoiu, Cătălina Ungureanu, Dana Totan, Alexandra Popescu, Beatrice Popescu, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Teodora Rușeț, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Andrada Văduva, Ștefania Ciobanu, Raisa Pagnejer. Antrenor: Radu Costel.

La nivelul junioarelor 3, sistemul competiţional arată astfel:

– sunt 12 Grupe geografice în prima fază a campionatului, în care se joacă tur-retur (septembrie 2022 – februarie 2023)
– primele 2 clasate în fiecare serie se califică în Grupele „Valoare” (4 grupe de câte 6), celelalte mergând în Grupele „Speranţă”; în această fază NU se merge cu rezultatele înregistrate în Grupele geografice şi se joacă tur-retur cu toate echipele din grupă (martie-mai 2023)
– primele 2 clasate în Grupele „Valoare” se vor califica pentru Turneul Final „Valoare” (mai 2023); în mod similar stau lucrurile în Grupele „Speranţă”.

Comment here