HandbalJuniori

Junioare 2, Seria E / CS Chimia Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu 29-26(13-14)

Echipa de handbal feminin junioare 2 s-a deplasat la Râmnicu Vâlcea pentru meciul din etapa a-2-a din cadrul Seriei E a Campionatului Naţional rezervat Junioarelor 2. Echipa pregătită de Andrei Enache a pierdut la mare luptă partida cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Gazdele s-au impus cu 29-26, după ce la pauză, CSM Târgu Jiu a condus cu 14-13.

Disputat vineri, 24 septembrie, în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, meciul a opus două echipe foarte bune, cu jucătoare de mare perspectivă din ambele tabere. Deşi nu a avut tot lotul la dispoziţie, echipa pregătită de Andrei Enache a dominat în mare măsură prima parte a meciului. Gorjencele au intrat la pauză în avantaj, scor 14-13. În repriza secundă, rotaţia mai mare din tabara adversă dar şi oboseala jucătoarelor noastre şi-a spus cuvântul. Faptul că CSM Târgu Jiu a avut o bancă de rezerve foarte subţire, din cauza unor indisponibilităţi, a permis echipei gazdă să revină pe tabelă şi să câştige meciul. Scor final 29-26 pentru echipa din Vâlcea. În ciuda acestui eşec, Dan Ilieş s-a declarat mulţumit că echipa noastră a plecat de la Vâlcea cu 2 puncte.

Dan Ilieş, expert sportiv:”CSM Târgu Jiu junioare 2 a disputat un joc foarte greu, împotriva unei echipe foarte valoroase, CS Chimia Râmnicu Vâlcea. În ciuda înfrângerii, jocul echipei noastre a fost unul promițător. Am reușit să plecăm cu 2 puncte de pe terenul Chimiei, gazdele reușind să câștige 4 puncte. Este un rezultat bun dacă ţinem cont că am jucat fără bancă de rezervă, o parte din jucătoarele noastre fiind accidentate sau indisponibile la ora jocului. Vreau să le felicit pe cele care au evoluat la Vâlcea și să le asigur că dacă vor continua așa, cu siguranță vor ajunge în cel mai scurt timp să joace în echipa de senioare”.

Lot Junioare 2: Procopie Ioana, Dumitru Daria, Podarița Vanesa – Chiriac Raluca, Popescu Beatrice, Popescu Alexandra, Popescu Ramona, Cișmașu Alesia, Grecu Ștefania, Flavia Raczek, Iordache Daria, Pânişoara Valentina, Buşe Bianca, Sonia Motoc, Vieru Alexandra. Antrenor: Andrei Enache.

Echipa de Junioare 2 va disputa următorul meci pe 24 octombrie, pe teren propriu, cu CSS Caracal.

Comment here