Handbal

Duminică, 26 septembrie, ora 12.00 / CSM Târgu Jiu – CNE Râmnicu Vâlcea / Liviu Andrieş: „Așteptăm ca toți iubitorii handbalului să fie alături de noi la primul joc oficial din acest sezon pe teren propriu”

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu revine pe parchetul Sălii Sporturilor pentru primul meci pe teren propriu din actuala ediţie de campionat. Repartizată în Seria B a Diviziei A, echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache va evolua împotriva celor de la CNE Râmnicu Vâlcea. Meciul contează pentru etapa a-3-a şi este programat pentru duminică, 26 septembrie, de la ora 12.00.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au avut un start excelent de campionat. În prima etapă gorjencele s-au impus în deplasare, la Oradea, scor 36-26. Cum în etapa a doua gruparea gorjeană a stat, meciul din runda a treia va fi primul meci pe teren propriu din acest sezon. La Târgu Jiu vine CNE Râmnicu Vâlcea, o echipă care a înregistrat două rezultate de egalitate în primele două runde ale campionatului.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu:”Ne pregătim pentru primul meci pe teren propriu în actuala ediție de campionat. Un meci în care întâlnim o echipă cu jucătoare tinere şi ambiţioase. Sper ca echipa să aibă aceeași evoluție solidă ca la primul meci, cel de la Oradea. Este un meci pe care dorim să-l câștigăm, dar trebuie să tratăm cu maximă atenție și determinare acest joc, pentru a mai adauga 3 puncte în clasament. Din păcate pe lângă jucătoarele accidentate de ceva vreme, a mai apărut şi accidentarea Iuliei Andrei. Dar şi în aceste condiţii, cu mai multe absenţe în lot, trebuie să ne impunem. Avem nevoie şi de sprijinul publicului spectator şi așteptăm ca toți iubitorii handbalului să fie alături de noi la primul joc oficial din acest sezon pe teren propriu”.

Comment here