Handbal

Joi, 30 septembrie, ora 13.00 / CS Handbal Club Harghita – CSM Târgu Jiu / Liviu Andrieș:”Ne dorim victoria, dar și o evoluție solidă. Trebuie să ne întoarcem cu cele trei puncte puse în joc”

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu se deplasează la mijlocul acestei săptămâni la Odorheiu Secuiesc, acolo unde gruparea gorjeană țintește a treia victorie din acest sezon. Gorjencele vor juca cu CS Handbal Club Harghita, într-un meci care contează pentru etapa a-4-a din Seria B a Diviziei A. Partida este programată pentru joi, 30 septembrie, de la ora 13.00.

Pentru a înregistra cel de al treilea succes stagional, elevele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache trebuie să treacă de CS Handbal Club Harghita. Gazdele din Harghita, la fel ca în cazul adversarului de etapa trecută, CNE Râmnicu Vâlcea, formează o echipă cu jucătoare tinere, talentate, o echipă incomodă și capabilă să pună probleme. Liviu Andrieș le atrage atenția elevelor sale că e nevoie de atenție maximă la acest meci pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc. Principalul echipei gorjene își dorește de la jucătoarele sale determinare, ambiție, un rezultat bun și o evoluție pe măsură, pentru a mai șterge din impresia lăsată la ultimul meci, cel de pe teren propriu, cu CNE Vâlcea.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu:”Avem o deplasare lungă și chiar dacă echipa din Harghita nu are nicio victorie, ne așteaptă un meci nu tocmai ușor. Trebuie să ne întoarcem de acolo cu cele trei puncte puse în joc. Le-am spus fetelor că trebuie să fie atente și focusate pe ceea ce am făcut la antrenamente. Ne dorim un rezultat bun, o victorie, dar și o evoluție solidă, pentru că la ultimul meci, deși am câștigat, nu am prestat un joc așa cum ne-am fi dorit. Chiar dacă avem unele probleme de lot, jucătoarele care vor intra în teren trebuie să intre cu ambiție și determinare pentru a ne atinge obiectivul la acest meci”.

Liviu Andrieș nu se va putea baza la această partidă pe serviciile Iuliei Andrei, nerefăcută după o accidentare, și din păcate, nici pe serviciile Annei Ivanenko, una dintre cele mai bune jucătoare din lotul echipei gorjene. Din păcate, confruntarea cu Vâlcea a lăsat urme la nivelul lotului. Principala marcatoare în meciul cu Vâlcea, Anna Ivanenko, a suferit o accidentare pe finalul partidei și va fi indisponibilă pentru meciul cu formația din Harghita.

După etapa a-4-a, Divizia A la handbal feminin va lua o pauză de aproape trei săptămâni, cauzată de meciurile echipei naționale. La reluare, pe 17 octombrie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu ACS Tonic Oradea.

 

 

 

Comment here