BaschetHandbal

Acreditări mass-media pentru sezonul 2021-2022

Acreditări mass-media pentru sezonul 2021-2022

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu anunță că accesul ziariștilor la evenimentele sportive pe care le organizează se va face doar în baza acreditărilor pe care le vor primi, în baza cererilor depuse.
Instituțiile de informare în masă, redacțiile radio, TV, presă scrisă sau on-line care doresc acreditarea ziariștilor pentru evenimentele sportive desfășurate în organizarea CSM Târgu Jiu sunt invitate ca în perioada următoare să depună cererile de acreditare, fie la sediul CSM Târgu Jiu, aflat la parterul Stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, fie pe adresa de e-mail office@csmtargujiu.ro .
Fiecare redacție va primi maxim două acreditări, o acreditare pentru un reporter, iar cea de-a doua pentru un fotoreporter / cameraman.
Cererile de acreditare vor cuprinde obligatoriu antetul instituției / redacţiei care solicită acreditarea, numele și prenumele celor pentru care se solicită acreditarea, precum și un număr de telefon la care poate fi contactată persoana pentru care se solicită acreditarea.

Accesul la evenimentele sportive organizate de CSM Târgu Jiu se va face în baza acreditării acordate, fiind obligatoriu ca, în cazul în care este solicitată, să fie prezentată și legitimația de serviciu.

Comment here