Handbal

Joi, 22 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu vs. Corona Brașov. Liviu Andrieș: ”Ne dorim ca publicul să vină să ne susțină. Avem nevoie de această victorie!”

CSM Târgu Jiu începe de la mijlocul acestei săptămâni seria meciurilor considerate adevărate finale pentru menținerea în Liga Florilor. Prima dintre aceste ”finale” se dispută împotriva formației Corona Brașov. Partida este programată pentru joi, 22 februarie, de la ora 18.00 și contează pentru etapa a 17-a din Liga Florilor Mol. ”Avem cinci ”finale” pe care trebuie să le câștigăm. E clar că ne dorim ca publicul să vină să ne susțină. Întâlnim Corona, o echipă periculoasă, dar sunt convins că fetele se vor capacita și vor face un meci bun, pentru că avem nevoie de această victorie”, a declarat Liviu Andrieș, la conferința de presă premergătoare partidei cu formația din Ardeal.

ATENȚIE *S-au pus în vânzare bilete online pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și Corona Brașov. Suporterii pot achiziționa bilete de pe platforma blt.ro accesând linku-ul:
https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-corona-brasov-handbal-feminin.html

La 4 zile distanță de ultimul meci din Cupa EHF, CSM Târgu Jiu revine în competiția internă, pentru o partidă extrem de importantă pentru configurația finală a clasamentului. CSM Târgu Jiu, locul 11 în Liga Florilor în acest moment, cu 15 puncte, primește vizita vecinei de clasament, Corona Brașov. Echipa oaspete este pe locul 10, cu 17 puncte. În cazul unei victorii, CSM Târgu Jiu ar face rocada în clasament cu echipa din Brașov și ar face un pas important pentru evitarea barajului. Pentru a evita emoțiile pe final de sezon, CSM Târgu Jiu trebuie să treacă de Corona Brașov. Nu va fi ușor. Liviu Andrieș atrage atenția că echipa ardeleană este una destul de periculoasă, care a înregistrat câteva rezultate surprinzătoare. În tur, CSM Târgu Jiu s-a impus, la limită, scor 27-26. Chiar dacă meciul vine la scurt timp după intensa confruntare din EHF, cu Motherson, principalul echipei noastre speră ca fetele să se mobilizeze pentru acest meci extrem de important. Liviu Andrieș face apel și la suporteri să vină la sală pentru susține echipa.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Avem cinci finale pe care trebuie să le câștigăm. E clar că încărcătura acestor meciuri va fi una deosebită, dar va trebui să gestionăm foarte bine aceste momente, să le facem pe fete să înțeleagă că această încărcătură nu ar trebui să le pună plumb în picioare. Trebuie să fie dezinvolte, trebuie să joace ceea ce au făcut în ultimele două jocuri de cupă europeană, pentru că am avut două evoluții bune. Determinarea și atitudinea în aceste jocuri trebuie să fie la cote foarte ridicate și să reușim să aducem victoria. Întâlnim Corona, care este pe un drum bun, a câștigat meciul cu Minaur de acasă, întorcând scorul. Este o echipă periculoasă, o echipă care are în componență jucătoare de valoare și trebuie să fim foarte atente, să pregătim foarte bine meciul, deși perioada este foarte scurtă. Jucăm la patru zile după meciul din EHF, dar sunt convins că fetele se vor capacita și vor face un meci bun, pentru că avem nevoie de această victorie. E clar că ne dorim ca publicul să vină să ne susțină. Sper că au înțeles că am trecut pintr-o perioadă destul de grea, prin această participare în cupele europene. Dacă fetele vor reuși să transpună această experiență în aceste jocuri, pe care le avem în campionat, sunt sigur că vom reuși împreună cu publicul, pentru că aportul lor este nemaipomenit. Îi rugăm să vină să ne susțină pentru că avem nevoie de ei și sunt sigur că vor pleca mulțumiți după aceste meciuri foarte importante pentru noi. Sunt meciuri importante pentru întreg orașul, pentru că, până la urmă, reprezentăm orașul, suntem echipa care a adus multe satisfacții publicului din Târgu-Jiu și sper că, în continuare, vom aduce satisfacții, iar ei să se bucure și să le susțină pe fete”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 17
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
JOI, 22 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU –  CORONA BRAȘOV

Comment here