Handbal

Meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu. Joi, 22 februarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Corona Brașov. Iuliia Andriichuck: ”Este foarte important să avem sprijinul publicului”

Meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu în etapa a 17-a din Liga Florilor Mol. Joi, 22 februarie, de la ora 18.00, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se va confrunta cu Corona Brașov. Handbalistele noastre sunt conectate la importanța partidei și fac apel la publicul gorjean să fie din nou alături de echipă. ”Este un meci foarte important pentru noi, avem nevoie de o victorie și atunci trebuie să facem un joc bun. Este foarte important să avem sprijinul publicului, dacă vin oameni mulți la sală simțim că jucăm acasă și asta ne ajută”, a declarat interul echipei noastre, Iuliia Andriichuck.

ATENȚIE *S-au pus în vânzare bilete online pentru partida dintre CSM Târgu Jiu și Corona Brașov. Suporterii pot achiziționa bilete de pe platforma blt.ro accesând linku-ul:
https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-csm-corona-brasov-handbal-feminin.html
 

După aventura europeană, încheiată duminică, 18 februarie, CSM Târgu Jiu se întoarce în Liga Florilor, pentru o partidă extrem de importantă în lupta pentru menținere pe prima scenă a handbalului românesc. Joi, 22 februarie, CSM Târgu Jiu va juca împotriva grupării Corona Brașov, una dintre contracandidatele la menținerea în Liga Florilor. Handbalistele noastre vor să treacă peste oboseala acumulată în urma meciurilor europene și vor intra pe teren cu gândul doar la victorie. Iuliia Andriichuck, interul CSM Târgu Jiu, speră ca experiența acumulată în meciurile din Europa să își spună cuvântul în confruntările interne. Integrată foarte bine în angrenajul echipei, Iuliia speră ca publicul gorjean să fie prezent la sală pentru a susține echipa într-o confruntare foarte importantă pentru echipa noastră.

Iuliia Andriichuck, CSM Târgu Jiu: ”Este un meci foarte important pentru noi, avem nevoie de o victorie și atunci trebuie să facem un joc bun. E normal să fim puțin obosite după meciurile europene, dar cred că această experiență va fi benefică pentru viitorul nostru. Pentru a obține victoria trebuie să jucăm bine și să respectăm planul de joc. Este foarte important să avem sprijinul publicului, dacă vin oameni mulți la sală simțim că jucăm acasă și asta ne ajută”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 17
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
JOI, 22 FEBRUARIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU –  CORONA BRAȘOV

Comment here