Handbal

Irina Gabriela Neacșu a semnat cu CSM Târgu Jiu. Irina Neacșu: Am venit la Târgu Jiu, pentru că aici am găsit un proiect foarte serios și avem ca obiectiv promovarea

CSM Târgu Jiu continuă întărirea lotului de handbal feminin în vederea noului sezon competiţional. Oficialii clubului au reușit un nou transfer la echipa de handbal senioare a clubului pe postul de inter dreapta, semnând cu Irina Gabriela Neacșu. Handbalista, în vârstă de 20 de ani, a evoluat în precedenta ediție de campionat pentru Activ Prahova Ploiești și a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu.

Formația antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a întărit, pe linia de 9 metri, cu o jucătoare convocată, în primavara acestui an, la naționala de tineret a României. Cantonamentul a fost însă suspendat din cauza pandemiei.

Proiectul CSM și ambițiile de promovare în Liga Florilor a grupării gorjene, au determinat-o pe Irina Neacșu să semneze cu formația din Târgu Jiu.

„Am venit la Târgu Jiu, pentru că aici am găsit un proiect foarte serios și avem ca obiectiv promovarea”, a declarat Irina Neacșu.

Născută în 28 septembrie 2000, Irina Neacșu este originară din București, unde a și început handbalul la Clubul Sportiv Școlar Nr. 6. Irina și-a continuat junioratul la ACS Școala 181 București, în paralel fiind inclusă și în cadrul Centrului Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea. În 2017 a făcut parte din echipa națională U17 a României cu care a câștigat medaliile de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Gyor, Ungaria. La nivel de senioare, Irina a evoluat sezonul trecut pentru Activ Prahova Ploiești, echipă care a terminat pe locul doi în seria C, serie în care a evoluat și CSM Târgu Jiu.

Neașsu Irina Gabriela
28.09.2000
Locul nasterii :Bucuresti
Post: Inter dreapta
Junioare: CSS Nr.6 București, ACS Școala 181 București, Centrul Național de Excelență Vâlcea.
Senioare: ACS 181 București, Activ Prahova Ploiești

Comment here