Handbal

Interviu / Valentina Toader: A fost un turneu foarte bun pentru noi, am demonstrat acest lucru în toate cele 4 meciuri şi am încredere că ne vom atinge obiectivul

Felicitări Valentina pentru rezultatele obţinute de tine şi colegele tale în primul turneu al echipei din acest sezon!

Valentina Toader: Mulțumim frumos!

Un turneu bun pentru CSM Târgu Jiu. Au fost victorii destul de concludente ale formaţiei noastre. Care a fost cel mai dificil adversar?

Valentina Toader: Cu siguranță a fost un turneu foarte bun pentru noi, am demonstrat acest lucru în toate cele 4 meciuri. Am aşteptat cu nerăbdare începerea campionatului, chiar şi sub această formă, cu un nou sistem de joc, unul dificil pentru noi, deoarce am avut 4 meciuri în 4 zile, dar suntem bucuroase că am devenit liderul seriei înca de la priuml turneu. În primul meci s-a văzut că am avut un pic de emotie din partea noastră, deoarece a fost o pauză destul de lungă, de aproape 9 luni fără meciuri jucate, însă am reușit să trecem cu brio de acest pas, câștigând şi la o diferență de scor destul de mare. În următoarele meciuri am fost mult mai motivate, având încredere, determinare şi ambiție mai mare decât adversarele noastre şi am reuşit să legăm 4 victorii consecutive. Cel mai dificil adversar din punctul meu de vedere şi al colegelor de echipă a fost Gloria Bistrița, deoarce au avut 6 jucătoare cu experienţă din Liga Florilor.

Ce a făcut diferenţa la acest tuneu? Cum a fost să jucaţi 4 zile la rând?

Valentina Toader: Diferența la acest turneu a fost făcută de grupul unit pe care l-am format, de determinarea, încrederea şi de munca depusă de fiecare membru al familie CSM Târgu Jiu. A fost foarte dificil, am jucat 4 meciuri în 4 zile, nu am avut nicio zi de repaus, dar asta nu ne-a împiedicat să obținem ceea ce ne-am propus pentru acest turneu.

După evoluţia echipei la acest turneu este clar că obiectivul, promovarea în Liga Florilor, are acum acoperire. Cum vezi lupta în continuare după acest prim contact al echipei cu Divizia A în noul sezon?

Valentina Toader: Da, obiectivul nostru, obiectiv propus înca de la începutul noului sezon, este promovarea în Liga Florilor. Un obiectiv măreț, pe care îl susţinem în continuare, mai ales după acest început bun de campionat. Nu va fi chiar uşor, pentru că avem o grupă puternică, dar totuși eu am încredere că ne vom atinge țelul!

Comment here