Handbal

Interviu / Robert Bălăeţ: Felicitări fetelor şi antrenorilor! Acest turneu ne-a demonstrat că avem o echipă puternica, unită și foarte dornică de performanță

Robert Bălăeţ, un director fericit şi mulţumit după primul turneu al handbalistelor de la CSM Târgu Jiu. Cum ai trăit acest turneu, de la depărtare, pentru că nu ai făcut deplasarea la Sf. Gheorghe, rămas acasă pentru a rezolva câteva probleme legate de buna desfăşurare a clubului? Le-ai urmărit totuşi pe fete în transmisiile FRH.

Robert Bălăeţ: Da, pot spune că sunt un director extrem de mulțumit, dar și ponderat în acelaşi timp, pentru că greul de-abia acum începe! Am rămas la Târgu Jiu, din motive obiective, dar pot spune că am fost cu inima şi cu sufletul alături de echipă. Am trăit la cote maxime toate meciurile, pe care le-am urmărit la sediul clubului, pe canalul de streaming al federaţiei, împreună cu domnul primar şi cu ceilalţi colegi din club. Acum, suntem obligați faţă de suporteri să menţinem acest ritm ridicat pe tot parcursul campionatului și în final să promovăm în Liga Florilor! Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susţinere pe tot parcursul turneului.

Cum ai caracteriza acest turneu? Au fost victorii destul de concludente ale formaţiei noastre. Care a fost cel mai dificil adversar?

Robert Balăeţ: Aşteptam cu mare nerăbdare să înceapă acest sezon, după o perioadă de incertitudine. Am transferat mai multe jucătoare şi aşteptam debutul lor într-un meci oficial pentru CSM Târgu Jiu. Fără meciuri oficiale din martie, fără meciuri amicale, cu mai multe jucătoare debutante în formaţia noastră, am intrat direct în lupta pentru promovare. Şi în aceste condiţii am avut încredere că formaţia noastră va arata bine din punct de vedere al omogenităţii, al unităţii de grup. După acest turneu, după cele patru meciuri pe care le-am disputat la Sf. Gheorghe şi pe care le-am controlat fără probleme, ne-am convins ca avem o echipă puternica, unită și foarte dornică de performanță.

Care a fost cel mai dificil adversar?

Robert Bălăeţ: Clar, cel mai tare adversar a fost Bistrița, care a venit cu 6 jucătoare de la prima echipa! Am făcut un meci excelent în faţa Bistriţei, meci care ne-a demonstrat că echipa noastră are un potenţial foarte mare.

După evoluţia echipei la acest turneu este clar că obiectivul, promovarea în Liga Florilor, are acum acoperire. Cum vezi lupta în continuare după acest prim contact al echipei cu Divizia A în noul sezon?

Robert Bălăeţ: A fost un prim turneu reuşit, dar mai este mult până la final, dar observând dorința și determinarea fetelor și a antrenorilor, sunt convins că vom promova. Cred că ne vom bate cu CSM Deva pentru primul loc. Deva este o echipă puternică, din toate puncte de vedere, dar şi noi avem acum o echipă puternică, ambiţioasă şi cred că obiectivul propus, promovarea, poate fi îndeplinit.

Din ce ai văzut din transmisiile live, care crezi că a fost atu-ul principal al formaţiei noastre ?

Robert Bălăeţ: Atu-ul nostru a fost forța de echipă. CSM a demonstrat că este o familie unită! Forța echipei noastre o dă grupul unit. Când abordezi toate meciurile de maniera în care au făcut-o fetele la acest turneu, nu ai cum să nu câştigi.

Ce mesaj ai pentru fete şi pentru antrenori după acest turneu?

În primul rând vreau să le felicit pe fete, vreau să-i felicit pe antrenori şi pe toţi cei care contribuie la bunul mers al secţiei de handbal. Le doresc tuturor sănătate și le transmit să rămână la fel de concentraţi până la final, să continue pregătirea la acelaşi nivel, pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte toată lumea, în Liga Florilor!

Comment here