Baschet

Începe returul în Liga 1 de Baschet Masculin. Etapa 10 – Duminică, 17 decembrie, ora 16.00: CS Universitar Ploiești – CSM Târgu Jiu2

Final de săptămână cu trei meciuri la nivelul secției de baschet a CSM Târgu Jiu. Juniorii U16 CSM Târgu Jiu vor da startul partidelor din acest weekend. Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 16.00. gorjenii vor evolua la Brașov, în timp ce seniorii vor evolua pe teren propriu, tot sâmbătă, de la ora 18.00, cu Laguna București. Seria meciurilor va fi închisă de baschetbaliștii CSM Târgu Jiu2, care evoluează în Liga 1. Băieții lui Adrian Roșu merg la Ploiești, unde duminică, 17 decembrie, de la ora 16.00, vor juca împotriva echipei CS Universitar Ploiești. 

CSM Târgu Jiu2, echipă pregătită de Adrian Roșu a încheiat prima parte a campionatului pe locul 5 în Grupa A. Gorjenii sunt la jumătatea clasamentului cu un bilanț de 4 victorii și 5 înfrângeri. CS Universitar Ploiești are doar o victorie în actuala stagiune din Liga 1 și este ultima în clasament. Băieții lui Adi Roșu vor să înceapă returul cu o victorie. Chiar dacă întâlnește ultima clasată din Grupa A, Adi Roșu se așteaptă la un meci greu la Ploiești, dar spune că echipa sa trebuie să câștige acest meci. 

Adrian Roșu, antrenor CSM Târgu Jiu2: ”Mergem la Ploiești cu gândul la victorie. Va fi o lupta grea, dar pe care va trebui să o câștigăm”.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA A / ETAPA 10
BLEJOI, SALA SPORTURILOR
DUMINICĂ, 17 DECEMBRIE, ORA 16.00
LIVE PE FRBTV
CS UNIVERSITAR PLOIEȘTI – CSM TÂRGU JIU 2

Comment here