Baschet

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, meci demonstrativ la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”! Autografe, poze, concursuri și plăcerea de a juca baschet!

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au fost prezenți, miercuri, 13 decembrie, în sala de sport a Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, pentru ultima acțiune de promovare din acest an a baschetului în unitățile de învățământ de pe raza municipiului Târgu Jiu. În prezența a zeci de elevi, care au creat o atmosferă incendiară, baschetbaliştii CSM au disputat un meci demonstrativ. Elevii au participat la un concurs de aruncări la coș, iar câștigătorii au primit și premii. La final a avut loc și o sesiune de poze și autografe.

CSM Târgu Jiu și-a continuat astfel seria acțiunilor de promovarea a sportului și implicit a baschetului în școlile din Târgu Jiu. Sala de sport a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoriu” s-a dovedit a fi neîncăpătoare, zeci de elevii fiind prezenți la întâlnirea cu sportivii CSM Târgu Jiu. Elevii au apreciat din plin spectacolul baschetbalistic oferit de jucătorii CSM Târgu Jiu și-au aplaudat frenetic reușitele colegilor din echipa de baschet a liceului.

În sala de sport a Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” și-au făcut apariția Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Ethan Wright, Cameron Oluyitan, Arsenije Vuckovic, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Robert Paliciuc, însoțiți de antrenorul principal Kresimir Basic, antrenorul secund Alexandru Gliga, kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma și Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

Sub atenta îndrumare a profesorilor Renato Iuțalim, antrenorul echipei de baschet a liceului, Adrian Davițoiu, Gheorghe Neamțu și Dana Constantinescu, fost inspector șef al Inspectoratului Școlar General Gorj, totul a decurs foarte bine, iar atomosfera a fost una de sărbătoare. Le mulțumim pe această cale cadrelor didactice pentru implicare. Mulțumim și doamnei director Minodora Paliu-Murgan, doamnei director adjunct Marinela Pîrvulescu pentru sprijinul acordat și pentru deschiderea către această acțiune de promovare a baschetului.

 

La pauza meciului demonstrativ s-a desfășurat un concurs de aruncări la coș, unde elevii și-au putut testa îndemânarea, iar cei mai buni au câştigat tricouri cu semnăturile jucătorilor.

 

Toată lumea fost încântată de evenimentul de la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, atât jucătorii CSM, cât și elevii care au făcut parte din echipa liceului.

La finalul evenimentului elevii au avut parte de o sesiune de poze și autografe, iar antrenorul Kresimir Basic a fost la rândul său încântat de acțiunea de la renumitul colegiu din Târgu Jiu.

 

GALERIE FOTO

 

 

Comment here