Baschet

CN U16 Masculin. Grupa 2, Etapa 3. CSM Târgu Jiu U16 merge la Brașov, pentru ultima partidă din acest an. Sâmbătă, 16 decembrie, ora 10.00: Galactica Brașov – CSM Târgu Jiu

Weekend cu o nouă etapă în Campionatul Național U16 Masculin. CSM Târgu Jiu U16 va merge la Brașov, pentru meciul din etapa a 3-a din Grupa 2, cu ABC Galatica Brașov. Meciul este programat pentru sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 10.00. Pentru baschetbaliștii U16 este ultima partidă din acest an calendaristic. 

Aflați sub comanda antrenorului Adrian Roșu, tinerii baschetbaliști gorjeni au început bine faza a 2-a a Campionatului Național, cu o victorie pe teren propriu, cu Champions Craiova, dar a urmat sincopa de pe terenul echipei Viitorul Cluj, etapa trecută. Acum, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu sunt hotărâți să-și treacă în cont o nouă victorie. Trebuie să treacă de gruparea brașoveană, ABC Galatica. Nu va fi o misiune ușoară, mai ales că Adrian Roșu are și ceva probleme de efectiv, dar și cu jucători abia reveniți la antrenamente, după ce au fost afectați de răcelile de sezon. 

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Avem niște probleme de efectiv pentru acest meci, dar mergem la Brașov cu gândul de a câștiga. Este foarte important pentru noi să învingem și să strângem puncte. Totuși va fi foarte greu, având în vedere condițiile în care vom juca, cu mulți dintre jucători proaspăt reveniți după o răceală zdravană. A fost o săptămână grea pentru noi, dar trebuie să jucăm la maximum, acesta fiind și ultimul meci din acest an”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA VALORICĂ A
GRUPA 2, ETAPA 3

BRAȘOV, ZEIDEN ARENA

SÂMBĂTĂ, 16 DECEMBRIE, ORA 10.00
ABC GALATICA BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU

Comment here