FotbalJuniori

Juniorii E CSM Târgu Jiu2 au intrat în vacanţă! Grupa pregătită de Florin Popete şi Adi Popescu a disputat astăzi ultimul meci din acest tur de campionat

Vineri, 25 noiembrie, Juniorii E, pregătiţi de Florin Popete şi Adi Popescu, au disputat ultimul meci din acest tur de campionat. În cadrul etapei a-13-a din campionatul judeţean rezervat juniorilor E, CSM Târgu Jiu2 a pierdut în faţa celor de la CS Luceafărul Târgu Jiu.

Meciul disputat în această după amiază pe terenul sintetic din Complexul Sportiv a fost ultima confruntare oficială din acest an pentru Juniorii E  ai CSM Târgu Jiu.  Băieţii pregătiţi de Florin Popete şi Adi Popescu au pierdut confruntarea cu Luceafărul. Florin Popete a recunoscut superioritatea echipei adverse. Acesta şi-a felictat însă elevii pentru implicarea în această primă parte a campionatului.

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori E: ”Așa cum anticipam am avut un meci greu. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători valoroși, care ne-a dominat cam la toate capitolele. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar din păcate, o uşoară lipsă de atitudine în teren s-a văzut în economia finală a meciului, lucru care s-a resimţit şi pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, pentru că mulţi dintre aceşti copii sunt la primul lor campionat, merită felicitaţi pentru efortul pe care l-au depus în această primă fază a campionatului. Copiii vor avea sprijinul nostru în continuare, pentru că noi vom continua să lucrăm cu ei. Chiar dacă a fost ultima etapă vom mai face câteva antrenamente. Le mulţumim tuturor celor implicaţi în acest proiect fotbalistic juvenil”.

Pentru CSM Târgu Jiu a marcat în această partidă Darius Iordache. Campionatul se va relua, cel mai probabil, în luna februarie a anului viitor.

CSM Târgu Jiu2, Juniori E Grupa 2012-2013: Dragoş Bunea, Ianis Cocheci, Ioan Dănău, Darius Iordache, Fabian Dănescu, Eduard Belgiu, Patrick Ularu, David Buzuloiu, Alexandru Militaru, Alex Găman, Gill Balint, Edy Ciobescu, Flavius Ceaușu, Eduard Zlate. Antrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

JUNIORI E
Campionatul Județean Juniori E
Etapa a 13-a

Complex Sportiv Târgu Jiu, Teren Sintetic
Vineri, 25.11.2022, Ora 15.30
CS Luceafărul Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu2 

Comment here