Handbal

Liga Florilor, Etapa 19 – Duminică, 19 martie, ora 18.00: Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu. Liviu Andrieș: ”Va fi un meci foarte greu pentru noi, dar ne vom duce să ne jucăm șansa”

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu își continuă la finalul acestei săptămâni seria meciurilor din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se deplasează la Cisnădie, pentru duelul din etapa a-19-a, cu CS Măgura Cisnădie. Meciul este programat pentru duminică, 19 martie, de la ora 18.00. ”Va fi un meci foarte greu pentru noi, pentru că am fost de două ori nașii lor, o dată în campionat și o dată în Cupa României. Ne vor aștepta foarte încrâncenați pentru a-și lua revanșa”, a declarat Liviu Andrieș, în conferința de presă premergătoare acestei partide.

După victoria uriașă din etapa trecută, de la Slatina, CSM Târgu Jiu și-a asigurat un final de campionat mult mai liniștit. Gruparea gorjeană și-a atins în mare parte obiectivul pentru acest sezon, acela de a rămâne în Liga Florilor evitând locurile de baraj. Un nou test dificil le așteaptă însă pe handbalistele lui Liviu Andrieș la finalul acestei săptămâni, pe terenul unei echipe pe care CSM Târgu Jiu a reușit să o învingă de două ori în acest sezon. A fost 29-28 în partida tur din Liga Florilor, și 27-24, în sferturile de finală din Cupa României. În acest context, Liviu Andrieș se așteaptă la un meci greu la Cisnădie, în condițiile în care formația gazdă își dorește, pe lângă cele trei puncte puse în joc, probabil și o revanșă pentru cele două înfrângeri administrate de CSM Târgu Jiu. Misiunea echipei noastre la Cisnădie este ușor îngreunată de absența unor jucătoare de bază din jocul pus la punct de Liviu Andrieș. Antrenorul gorjean speră ca jucătoarele care vor intra în teren în această confruntare vor profita din plin de această oportunitate.

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Va fi un meci foarte greu pentru noi, pentru că am fost de două ori nașii lor, o dată în campionat și o dată în Cupa României. Ne vor aștepta foarte încrâncenați pentru a-și lua revanșa. Pentru noi, este un meci normal de campionat și ne vom duce să ne jucăm șansa. Vrem să facem un joc bun, cum am făcut în ultima perioadă. Trebuie să evoluăm dezinvolt, la ora actuală suntem cu sacii în căruță, dar nu trebuie să tratăm niciun meci cu această idee. În continuare, trebuie să fim foarte bine pregătiți și să ne perfecționăm, să nu mai facem greșelile din anumite jocuri. Din păcate, infirmeria noastră e cam plină la ora actuală, să sperăm că vom reuși să recuperăm din fetele accidentate. Nu sunt accidentări destul de grave, care să le țină foarte mult pe margine. Fetele care vor intra au mingea la fileu, vor trebui să joace cum vreau eu această minge, pentru a avea continuitate”.

LIGA FLORILOR MOL
SEZON 2022-2023
ETAPA 19
SALA POLIVALENTĂ DIN CISNĂDIE
DUMINICĂ, 19 MARTIE, ORA 18.00
MĂGURA CISNĂDIE – CSM TÂRGU JIU

Comment here