Baschet

Etapa 6, LNBM / Vineri, 29 octombrie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – U BT Cluj Napoca/ Kevin Allen: Clujul are o echipă puternică. Noi trebuie să ieșim pe teren și să dăm tot ce putem, pentru a obține un rezultat bun

CSM Târgu Jiu primește vineri seara vizita echipei campioanei, U BT Cluj Napoca. Baschetbaliștii gorjeni au o misiune foarte grea în încercarea de a scoate un rezultat bun din confruntarea cu echipa ardeleană. Meciul contează pentru etapa a-6-a a LNBM și este programat pentru ora 19.00. Partida se dispută fără spectatori.

În ciuda începutului dificil de sezon, unul dintre cei mai eficienți jucători din echipa lui Jordanco Davitkov, pivotul american Kevin Allen, spune că CSM Târgu Jiu are în continuare șanse de a-și atinge obiectivul, calificarea în play-off. 

Kevin Allen, încă un sezon alături de CSM Târgu Jiu. Cum te simți la Târgu Jiu?

Kevin Allen: Mă simt bine la Târgu Jiu. Este un oraș liniștit. La club am toate condițiile, iar eu încerc să fac să fie totul cât mai bine. Mă simt binecuvântat că joc încă un sezon, dar acum încerc, împreună cu colegii mei și cu staff-ul echipei să găsim o modalitate de a câștiga primul nostru joc.

Ce părere ai de actuala ediție de campionat?

Kevin Allen: Mi se pare o ediție de campionat destul de puternică și echilibrată. În acest an foarte multe echipe sunt de valori egale, așa că meciurile vor deveni din ce în ce mai interesante pe măsură ce avansăm în sezon. 

Ce obiective ți-ai fixat pentru acest sezon?

Kevin Allen: Pentru mine obiectivele individuale nu contează la fel de mult acum, contează să îndeplinim obiectivele clubului, iar eu vreau să ajungem în play-off și să fiu mai bun decât anul trecut.

Un început dificil de sezon pentru echipa noastră. Așteptăm cu nerăbdare și primul succes al echipei.

Kevin Allen: Da, am avut un început dificil, dar am fost foarte aproape de victorie cu Dinamo și Timișoara. Sper să ne bucurăm cât mai curând de victorie, pentru că și eu aștept cu mare nerăbdare primul succes al echipei. Mai sunt multe meciuri de jucat, iar eu cred că ne vom atinge scopul, acela de a ajunge în play-off.

Cum va fi duelul cu U Cluj?

Kevin Allen: Știu că este o echipă puternică, dar este doar un alt joc de campionat, în care se poate întâmpla orice. Este clar că trebuie să ieșim pe teren și să dăm tot ce putem, să practicăm un baschet foarte bun pentru a obține un rezultat bun împotriva lor. 

Se joacă din păcate fără spectatori.

Kevin Allen: Ar fi fost mult mai bine cu fanii echipei noastre în tribună, dar aceasta este situația și nu avem ce face. Este genul acela de meci în care chiar am fi avut nevoie de susținerea lor. Sperăm să treacă repede această situație și să vedem din nou spectatori în tribune. 

Comment here