Baschet

Etapa 6, LNBM / Vineri, 29 octombrie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – U BT Cluj Napoca

CSM Târgu Jiu are parte de un nou meci extrem de dificil în Liga Națională de Baschet Masculin. Formația antrenată de Jordanco Davitkov va juca, pe teren propriu, împotriva campioanei en-titre, U BT Cluj Napoca. Meciul contează pentru etapa a-6-a din actuala stagiune a LNBM și este programat pentru vineri, 29 octombrie, de la ora 19.00. Meciul se dispută fără spectatori.

Vineri seara, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, formația gorjeană va da piept cu campioana în exercițiu, U BT Cluj Napoca. Gruparea ardeleană este și deținătoarea SuperCupei României, trofeu pe care l-a cucerit chiar la Târgu Jiu, în urmă cu o lună de zile, atunci când echipa lui Silvășan s-a impus în fața celor de la CSO Voluntari.

Pentru baschetbaliștii gorjeni va fi, după confruntarea cu SCM Timișoara, cel de al doilea meci consecutiv pe teren propriu din actuala stagiune. După ce au fost foarte aproape de victorie în meciurile cu Dinamo și Timișoara, baschetbaliștii gorjeni au acum o misiune mult mai dificilă. La Târgu Jiu vine una dintre cele mai redutabile echipe din campionat, o echipă de nivel european, așa cum a catalogat-o și antrenorul gorjenilor, Jordanco Davitkov, o echipă care are ca obiectiv titlul și în acest sezon.

Pentru a scoate un rezultat pozitiv din acest meci, jucătorii formației gorjene trebuie să practice un baschet la un nivel cât mai ridicat, este de părere antrenorul Jordanco Davitkov.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: „Vom încerca să ne ridicăm nivelul de joc, vom încerca să dăm ce este mai bun din noi și vom vedea ce va ieși. U BT Cluj este o echipa de nivel de european și trebuie să dăm ce este mai bun din noi pentru a le putea face față. Este nevoie de determinare, ambiție și de mai multă agresivitate, atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, pe toată durata meciului. La toate astea era bine dacă aveam și sprijinul spectatorilor, dar, din păcate, jucăm fără spectatori”. 

Jordanco Davitkov are aproape tot lotul la dispoziție, doar americanul Ahmed Bashir fiind incert pentru această confruntare. Meciul poate urmărit LIVE pe canalul de streaming al Federației Române de Baschet, FRBTV.

LNBM 2021-2022: CSM Târgu Jiu – U-BT Cluj-Napoca

Comment here