Handbal

Handbalistele, partidă de verificare la Mioveni. Vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00 / CS Dacia Mioveni – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu va disputa o partidă de verificare, vineri, 18 noiembrie, de la ora 17.00, pe terenul echipei Dacia Mioveni. Cum Liga Florilor este în pauză, datorită participării României la Campionatul European de Handbal, oficialii clubului au reușit perfectarea unei partide amicale de verificare. 

În această săptămână, handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor reveni pe teren pentru a disputa primul meci după întreruperea campionatului. După cum se știe, Liga Florilor a luat pauză, din cauza Campionatului European de Handbal, care se dispută în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru.

După câteva zile libere de care au beneficiat, handbalistele au reluat de aproximativ două săptămâni antrenamentele. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va încerca să reintre în ritmul meciurilor cu o partidă amicală împotriva grupării CS Dacia Mioveni. Liviu Andrieș nu se poata baza pe tot lotul la confruntarea amicală cu echipa din Mioveni. Interul Pavlovic este la naționala Croației la CE, Angela Cioca și Pal Ceandani, au ceva probleme medicale, în timp ce Daniela Necula a suferit o accidentare și va fi indisponibilă pentru o perioadă mai lungă de timp. 

Liviu Andrieș, antrenor principal CSM Târgu Jiu:”Este o partidă de pregătire, care are rolul de a regla anumite lucruri în angrenajul echipei. Suntem în această pauză competițională și avem nevoie de un astfel de test, în primul rând pentru a reintra în ritmul partidelor, dar și pentru a vedea la ce nivel suntem după această perioadă de antrenamente. La această partidă de verificare nu putem folosi însă tot lotul, pentru că avem trei jucătoare cu probleme medicale, Necula, Cioca și Pal Ceandani. Nu ne putem baza nici pe Katarina Pavlovic, care în aceste zile participă la Campionatul European de Handbal, cu naționala Croației. Din păcate, în cazul Danei Necula este vorba de o problemă mai gravă, ea a suferit o accidentare și va fi, probabil, indisponibilă pentru o perioadă ceva mai lungă de timp. Știm că trece printr-un moment foarte greu, iar gândul nostru, al întregii echipe de la CSM Târgu Jiu se îndreaptă către Dana Necula. Suntem alături de ea, îi dorim tot binele și îi transmitem multă sănătate și recuperare cât mai rapidă”.

În acest sezon, CSM Târgu Jiu s-a duelat cu echipa argeșeană și într-un meci oficial, care a avut loc pe 28 august, la Târgu Jiu, în chiar prima etapă din acest sezon din Liga Florilor. A fost o partidă istorică pentru CSM Târgu Jiu, care a marcat debutul grupării gorjene pe prima scenă a handbalului românesc, dar și prima victorie. CSM Târgu Jiu s-a impus atunci cu 27-25. 

La reluarea campionatului, în etapa a-8-a din Liga Florilor, duminică, 4 decembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea. 

Comment here