FotbalJuniori

Juniori E / Joi, 17 noiembrie, Ora 15.00 / CSM Târgu Jiu2 – AS Primavera Târgu Jiu

Joi, 17 noiembrie, Juniorii E, pregătiţi de Florin Popete şi Adi Popescu, au un nou meci în campionat. În cadrul etapei a-12-a din campionatul judeţean rezervat juniorilor E, CSM Târgu Jiu2 va juca cu AS Primavera Târgu Jiu. Meciul va începe la ora 15.00 și se va disputa pe terenul sintetic din Complexul Sportiv.

Florin Popete, antrenor CSM Târgu Jiu2 Juniori E: ”Ne așteaptă un meci foarte important din campionat. În primul rând, dincolo de rezultat, ne dorim ca băieții noștri să practice un joc frumos, în care să se bucure de fotbal. În același timp este un meci pe care băieții trebuie să-l trateze cu maximă seriozitate, în care trebuie să pună în practică ce am lucrat la antrenamente, și de ce nu, să terminăm cu o victorie”.

CSM Târgu Jiu2, Juniori E Grupa 2012-2013: Ioan Dănău, Ianis Cocheci, Fabian Dănescu, Darius Iordache, Patrick Ularu, Dragoş Bunea, Eduard Belgiu, Bogdan Catană, Edy Ciobescu, Luca Negrea, David Buzuloiu, Flavius Ceaușu, Alexandru Militaru, Alex GămanAntrenori: Florin Popete şi Adrian Popescu.

JUNIORI E
Campionatul Județean Juniori E
Complex Sportiv Târgu Jiu, Teren Sintetic
Joi, 17.11.2022, Ora 15.00
CSM Târgu Jiu2 – AS Primavera Târgu Jiu

Comment here