Handbal

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu încep seria meciurilor amicale. CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova, luni, 25 iulie, ora 11.30

Încep meciurile amicale de verificare pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu în vederea pregătirii primului sezon din istoria clubului gorjean în Liga Florilor. Primul adversar al echipei pregătite de Liviu Andrieş este SCM U Craiova. Partida este programată pentru luni, 25 iulie, de la ora 11.30.

Oficialii secţiei de handbal au stabilit deja mai multe meciuri de verificare până la startul noului sezon. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieş au trecut de cea mai grea fază a pregătirii, cea fizică, şi pe care se pare că au depăşit-o cu bine. Jucătoarele s-au implicat foarte tare în această perioadă, au tras tare la antrenamente, conştiente că le aşteaptă un sezon foarte greu şi trebuie să fie pregătite din toate punctele de vedere. Pentru elevele lui Liviu Andrieş urmează acum o serie de meciuri de pregătire în care staff-ul tehnic al grupării gorjene va lucra la omogenizare grupului nou creat la Târgu Jiu şi va avea ocazia să vadă ce trebuie îmbunătăţit pănă la startul sezonului. Seria meciurilor de verificare pentru gorjence este deschisă de confruntarea cu SCM Craiova, de luni, 25 iulie, de la ora 11.30, urmând ca pe 29 iulie, echipa lui Andrieş să întoarcă vizita echipei din Bănie.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu Jiu: „Pentru noi va fi primul meci de verificare, după o perioad[ grea de pregătire, în care am pus accentul pe pregătirea fizică generală, iar cea specifică abia am început-o, ceea ce va fi un impediment pentru noi, dar prin jocuri vom crește de la săptămâna la săptămâna şi vom vedea ce trebuie făcut”.

Liviu Andrieş nu se poate baza în această perioadă pe două dintre jucătoarele sale: Sabine Klimek, care se află în recuperare după o accidentare, şi Vanessa Predescu, jucătoare care se află la lotul naţional de junioare al României, cu care va participa la Campionatul Mondial din Macedonia de Nord(31 iulie-10 august).

PROGRAM MECIURI AMICALE

Luni, 25 iulie, ora 11.30 – CSM Târgu Jiu – SCM U Craiova 
Vineri, 29 iulie – SCM U Craiova – CSM Târgu Jiu 
Luni, 1 august  – SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu 
Vineri – Sâmbătă, 5-6 august 2022  / Turneu Zalău
HC Zalau, CSM Târgu Jiu, CSM Slatina şi CS Bekescsaba(Ungaria)
Sâmbătă – Duminică, 13-14 august – Măgura Cisnădie – CSM Târgu Jiu (două partide de verificare între cele două echipe)
Vineri – Sâmbătă, 19-20 august – CSM Târgu Jiu – Corona Braşov (două partide de verificare între cele două echipe)
Programul de meciuri poate suferi modificări pe parcurs, despre care vă vom anunţa în timp util.

Conform tragerii la sorți efectuată la sediul FRH, CSM Târgu Jiu va debuta în Liga Florilor, pe teren propriu, cu Dacia Mioveni. Noul sezon din Liga Florilor MOL va debuta în jurul datei de 28 august.

Comment here