Baschet

Baschet Masculin / Tragere la sorți Cupa României 2022-2023 / CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa E, alături de CSU Sibiu și SCM Ohma Timișoara

CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarii din Cupa României, ediția 2022-2023. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a fost repartizată în Grupa E, alături de BC CSU Sibiu și SCM Ohma Timișoara. Meciurile din Grupa E se vor desfășura la Mediaș, în perioada 1-3 octombrie 2022. 

Tragerea la sorți pentru grupele primei runde a Cupei României la baschet masculin a avut loc luni, 25 iulie, la Ploiești. În primul tur cele 18 formații înscrise au fost repartizate în șase grupe, de câte trei, fără să existe capi de serie. Se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare, câștigătoarele grupelor avansează în Final 8, unde se vor califica și cele mai bune două locuri 2 în urma acestui prim tur. Programul meciurilor va fi următorul: echipa 1 vs. echipa 2, echipa 2 vs. echipa 3 și echipa 1 vs. echipa 3.

Potrivit tragerii la sorți, grupele arată astfel, ordinea fiind cea în care s-au extras echipele:

Grupa A – CSM Oradea, FC Argeș Pitești, CSM Petrolul Ploiești

Grupa B – SCM U Craiova, Laguna București, CSM Athletic Constanța

Grupa C – U-BT Cluj-Napoca, CSA Steaua București, Dinamo București

Grupa D – CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSO Voluntari, CSM Târgu Mureș

Grupa E – BC CSU Sibiu, CSM Târgu Jiu, SCM Timișoara

Grupa F – Rapid București, CSM 2007 Focșani, CSM Galați

Tot astăzi s-au decis și formațiile organizatoare pentru turneele din primul tur.

Cele șase organizatoare a turneelor din 1-3 octombrie sunt CSM Petrolul Ploiești (Grupa A), CSM Athletic Constanța (Grupa B), Dinamo București (Grupa C), CSO Voluntari (Grupa D), BC CSU Sibiu (Grupa E) și Rapid București (Grupa F). Duelurile din grupa Sibiului vor avea loc la Mediaș, deoarece Sala Transilvania o să fie ocupată cu un alt eveniment sportiv în acea perioadă.

 

Comment here