HandbalJuniori

Handbal Feminin Junioare 2 / CSM Târgu Jiu, o victorie şi o înfrângere, bilanţul după cele două confruntări amicale

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu a disputat două partide de verificare la finalul acestei săptămâni. O victorie şi o înfrângere este bilanţul după cele două confruntări amicale. CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 15 ianuarie, prima confruntare, cu CSM Slatina, scor 30-32, în timp ce duminică, 16 ianuarie, gorjencele au trecut de CSS Severin, scor 36-34.

Pe lângă turneul amical al senioarelor, Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit şi două meciuri de verificare ale echipei de junioare 2, formaţie pregătită de Andrei Enache. Cele două meciuri de verificare vin cu puţin timp înainte de reluarea campionatului la nivel de junioare 2, pe 23 ianuarie. „Nu ne-au intresat în mod deosebit rezultatele în aceste două partide de verificare, mai mult am pus accentul pe rularea întregului lor, pentru a da minute tuturor jucătoarelor, pentru a fi pregătite de reluarea campionatului. Per ansamblu sunt mulţumit de evoluţia lor şi cred că au fost două teste foarte utile”, a declarat Andrei Enache după disputarea celor două partide.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Daria Iordache, Karina Băluţă, Alesia Cişmaşu, Denisa Banţa, Alina Burlan, Alexandra Vieru, Ramona Popescu, Ştefania Grecu, Alexandra Popescu, Alina Buşe, Raluca Chiriac, Bianca Buşe, Beatrice Popescu, Diana Rogoveanu. Antrenor: Andrei Enache.

Pe 18 noiembrie 2021 a fost ultima partidă oficială în campionat pentru CSM Târgu Jiu Junioare 2. Atunci, echipa antrenată de Andrei Enache a câştigat, la limită, confruntarea cu LPS Fl. Fleşeriu Sebeş, scor 32-31. Meciul a contat pentru etapa a-5-a din Seria E a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2. După acea victorie, CSM Târgu Jiu şi-a consolidat locul 3 în clasament şi a făcut un pas important către Turneul Semifinal. După mai bine de luni de pauză, pe 23 ianuarie, se reia seria meciurilor din campionat. Junioarele 2 se vor deplasa în judeţul vecin, pentru a juca în etapa a-6-a pe terenul ultimei clasate, CSS Hunedoara.

 

Comment here