Handbal

Handbal feminin / Încep meciurile oficiale / Dan Ilieș:”Am încredere în echipele noastre că vor începe anul cu victorii pe linie” / REGULI ACCES

După seria meciurilor amicale din weekendul trecut, pentru echipele de handbal feminin ale CSM Târgu Jiu încep, de la mijlocul acestei săptămâni, și meciurile oficiale. Prima care deschide seria de meciuri oficiale este echipa de Junioare 2, care joacă în deplasare la CSS Hunedoara, joi, 20 ianuarie, de la ora 16.00. Dacă echipa lui Andrei Enache evoluează în deplasare, Junioarele 3, formație pregătită de Radu Costel, vor juca primul meci oficial din 2022 pe teren propriu, sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 13.30. Tot pe teren propriu își continuă cursa pentru promovare în Liga Florilor și handbalistele pregătite de Liviu Andrieș. Senioarele vor juca duminică, 23 ianuarie, de la ora 12.00.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu este încrezător că echipele clubului vor începe anul bine. Oficialul clubului gorjean speră ca primele meciuri oficiale din 2022 vor aduce și primele victorii din acest an.

Dan Ilieș: „Mă bucur că după o perioadă destul de lungă de pauză revin jocurile oficiale. Le doresc multă baftă fetelor care deschid această serie, junioarelor 2. Echipa antrenată de Andrei Enache se va deplasa la Hunedoara, acolo unde mergem încrezători că vom face un joc foarte bun și vom scoate un rezultat pozitiv. Sunt sigur că și junioarele lui Radu Costel, junioarele 3, care juca cu CSS Craiova, vor scoate un rezultat pozitiv, mai ales că evoluează pe teren propriu. În fața propriilor suporteri vom încheia săptămâna cu meciul senioarelor, care vor juca cu Univ. Timișoara, o echipă ambițioasă și de tradiție. Am încredere în echipele noastre că vor începe anul cu victorii pe linie și sper să ne bucurăm alături de suporterii noștri de un spectacol reușit. Le doresc succes tuturor și sănătate!”

CSM TÂRGU JIU – HANDBAL FEMININ 

Handbal Feminin Junioare 2
Campionatul Național J2 – Seria E
Etapa 6 – Joi 20 Ianuarie 2022 – Ora 16.00 
CSS Hunedoara – CSM Târgu Jiu 13

Handbal Feminin Junioare 3
Campionatul Național J3 – Seria G
Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Etapa 10 – Sâmbătă 22 Ianuarie 2022 – Ora 13.30
CSM Târgu Jiu – CSS Craiova

DIVIZIA A SERIA B
Sala Sporturilor din Târgu Jiu
Etapa 11 – Duminică 23 Ianuarie 2022 – Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CSU Universitatea de Vest Timișoara

REGULI ACCES

Reguli de acces pentru spectatori la competițiile sportive

Conform Anexei 3 din HG 34/2022, accesul spectatorilor la competițiile sportive în spații închise, în localitățiile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori, „competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5:00-22:00, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție”.
Repartizarea spectatorilor se face pe întreaga suprafață a spațiului, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care:
• sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Comment here