HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Etapa 6, Joi -20 ianuarie, ora 16.00 / Junioarele 2, primul meci oficial din 2022 / CSS Hunedoara – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu va disputa astăzi, 20 ianuarie, primul meci oficial din 2022. Handbalistele pregătite de Andrei Enache se vor deplasa în județul vecin, la Hunedoara, pentru meciul cu CSS Hunedoara. Partida va începe la ora 16.00.

Campionatul Național rezervat junioarelor 2 se reia astăzi cu etapa a-6-a, iar CSM Târgu Jiu, ocupanta locului 3 în Seria E se deplasează pe terenul ultimei clasate, CSS Hunedoara. CSM Târgu Jiu este ca și calificată la Turneul Semifinal, următoarea fază a competiției. Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu are încredere în echipa pregătită de Andrei Enache. „Mergem cu încredere la Hunedoara. Sunt sigur că vom face un meci bun acolo și vom scoate un rezultat pozitiv”, a declarat oficialul clubului gorjean.

Și Andrei Enache, cel care pregătește echipa de junioare 2 a clubului din Târgu Jiu, este încrezător că elevele sale vor obține un rezultat pozitiv. 

Andrie Enache: „Mergem la Hunedoara foarte încrezători și cu speranța unui rezultat pozitiv. Cred cu tărie că avem o echipa competitivă și că multe fete din această echipă vor putea face pasul către echipa de senioare”.

Comment here