HandbalJuniori

CN Juniori 3 / Seria F / Etapa 8 / Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 13.00, meci greu în deplasare pentru juniori 3 / Progresul Băilești – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin juniori 3 a CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Campionatul Național, cu o partidă în deplasare, pe terenul echipei Progresul Băilești. Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 13.00, juniorii lui Vali Popescu vor juca cu ocupanta locului 3, Progresul, într-o partidă care contează pentru etapa a-8-a din Seria F. 

Campionatul Național rezervat juniorilor 3 continuă cu o nouă rundă interesantă.Handbaliștii pregătiți de Vali Popescu se deplasează la Băilești, acolo unde vor avea parte de un meci dificil, cu Progresul din localitate. Partida se anunță extrem de interesantă și prin prisma faptului că se întâlnesc ocupantele locurilor 2 și 3. Ambele echipe vor să termine pe podium prima parte a campionatului. Gruparea gorjeană a fost lovită zilele acestea de răcelile de sezon și mai mulți jucători nu s-au putut antrena. Antrenorul gorjean speră să aibă la dispoziție tot lotul de jucători pentru acest meci și le cere elevilor săi să evolueze cu încredere pe terenul echipei din Băilești. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Sper ca sâmbătă să jucăm cu încredere și mult curaj, chiar dacă evoluăm în deplasare la o echipă foarte bună. Avem câțiva copii care nu s-au putut antrena săptămâna asta din cauza unor răceli, dar sper ca până sâmbătă să mai recuperăm din ei”.

CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Yanis Penescu, Dario Bălan, Andrei Mornea, David Bîrlete, Ștefan Stănoiu, David Ularu, David Honcioiu, Luca Hortopan, Andrei Anuțoiu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Mihnea Ciobanu, Cătălin Popescu, Rareș Burciu. Antrenor: Valentin Popescu.

Campionatul Național Juniori 3
Băilești, Sâmbătă, 11 februarie 2023
Seria F / Etapa 8
Progresul Băilești – CSM Târgu Jiu 

Comment here