BoxJuniori

Turneu de excepţie făcut de tinerii pugilişti de la CSM Târgu Jiu la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor

Turneu de excepţie făcut de tinerii pugilişti de la CSM Târgu Jiu, care au participat la finalul acestei săptămâni la Gala King of The Ring 2022, la Girișu de Criș, în județul Bihor. Gala a avut loc, astăzi, duminică, 20 noiembrie. 

CSM Târgu Jiu s-a prezentat la această competiţie cu Amelian Istrătescu(16 ani), la categoria 75 de Kg-juniori, care a obţinut locul 1, Andrei Frunzaru(17 ani), categoria 75 de Kg-tineret, care s-a clasat pe locul 2, dar şi cu mezinul Ianis Mateiescu(11 ani), la categoria 30 de Kg, care a câştigat locul 1.

Sportivii gorjeni legitimaţi la CSM Târgu Jiu nu s-au întors cu mâna goală de la Gala King of The Ring. Cei trei sportivi, pregătiţi de fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, au fost printre remarcaţii galei din judeţul Bihor. ”Este și o bună oprtunitate pentru a pregăti viitoarele competiții. Eu îmi doresc cât mai multe meciuri pentru acești sportivi, îmi trebuie cât mult mai multe sparing-uri pentru ei, dar și meciuri oficiale. Facem acest lucru pentru că avem gânduri mari pentru anul viitor, când vrem să ne impunem cu acești copii atât în Cupa României, cât și în campionat”, ne-a declarat înainte de plecarea spre Oradea, antrenorul Petrișor Gănănău. Elevii săi au profitat din plin de acest turneu, extrem de util, pentru a-şi testa nivelul actual, dar şi pentru pregătirea viitoarelor competiţii la nivel naţional.

Primul care a intrat în ring a fost mezinul Ianis Mateiescu, de doar 11 ani, la categoria 30 de Kg. Hotărât şi determinat, Ianis a boxat foarte bine şi a fost cel mai bun la categoria sa de vârstă şi greutate. Locul 1 pe deplin meritat de tânărul pugilist gorjean.

A urmat Amelian Istrătescu, la categoria 75 de Kg, cu o evoluţie de excepţie în ring. Amelian nu a putu fi oprit şi, la rândul său, a dominat categoria juniori 75 de Kg. Talentatul nostru sportiv se întoarce acasă cu centura care-l recompensează pe cel mai bun la categoria sa.

Şi Andrei Frunzaru, la categoria 75 de Kg-tineret, a boxat foarte bine în cadrul galei şi a obţinut locul 2. La debutul său într-o competiție importantă pentru CSM Târgu Jiu, Andrei Frunzaru a ajuns în finală, unde a pierdut la mare luptă. 

Petrişor Gănănău ne-a declarat că turneul a fost unul extrem de util. Antrenorul gorjean şi-a felicitat sportivii pentru evoluţia din această gală.

Petrişor Gănănău, antrenor secţia box CSM Târgu Jiu: ”Sunt foarte bucuros de evoluţia băieţilor şi vreau să-i felicit pentru ce au făcut la acest turneu. Este foarte important pentru aceşti sportivi să strângă cât mai multe meciuri la un asemenea nivel. Numai aşa putem creşte valoric. În plus, sunt foarte sigur pe tot ceea ce facem la antrenamente și în curând vom facem performanţă şi la nivel național. Ştiu că în acest weekend a fost şi ziua domnului director Robert Bălăeţ, şi pe această cale, noi cei de la secţia de box a clubului vrem să-i mulţumim pentru susţinere, cu siguranţă nu-l vom dezamăgi şi îi transmite un călduros ”La mulţi ani!”.

”Hard work and dedication” – Este tot ceea ce ne trebuie pentru marea performanţă”, a mai adăugat antrenorul Petrişor Gănănău.

 

Comment here