JunioriLupte

Finala Campionatului Național Individual de Juniori, Tg-Mureș, 12-14 noiembrie / Alexandru Beșliu, la ultima competiție la nivel de juniori

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu va concura la finalul acestei săptămâni în cadrul Finalei Campionatului Național Individual de Juniori. Orașul Târgu Mureș va fi gazda competiției, care se desfășoară în perioada 12-14 noiembrie. Alexandru Beșliu, legitimat la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii va intra pe saltea la categoria 97 de Kg. Pentru Alexandru Beșliu, sportiv pregătit de Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, campionatul de la Târgu Mureș va fi ultimul concurs în care Alex va concura la nivel de juniori.

Mădălin Gorjanu, antrenorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu este convins că Alexandru Beșliu își va încheia perioada de juniorat cu un nou titlu.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu
: „Alex este mare favorit și cred că va confirma acest lucru prin câștigarea unui nou și ultim titlu la juniori. Este foarte bine pregătit în ciuda perioadei dificile prin care trece sportul din cauza acestei pandemii. Am încredere că Alex va avea o evoluție bună și își va încheia perioada de juniorat cu un nou titlu”.

Din păcate, Eduard Popescu, unul dintre favoriții categoriei 125 de Kg, nu poate participa la competiție, din cauza unei accidentări.

Mădălin Gorjanu, antrenor secția de lupte a CSM Târgu Jiu: „Din păcate, un alt favorit la câștigatea unui titlu, Eduard Popescu, nu poate face deplasarea la Târgu Mureș. Din cauza unei mai vechi accidentări, Eduard este indisponibil pentru acest turneu. A fost un an cu multe competiții și rezultate foarte bune pentru Eduard, dar, din păcate, finalul de an nu-l va prinde pe saltea.”

Comment here