Baschet

Etapa 8, LNBM / Sâmbătă, 13 noiembrie, ora 19.00 / CSM Târgu Jiu – CSM Galați / Davitkov: „Trebuie să facem un joc bun și să câștigăm”

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu țintește a doua victorie consecutivă din actuala stagiune a Ligii Naționale. Pentru a obține cel de al doilea succes din campionat, echipa pregătită de Jordanco Davitkov trebuie să treacă de CSM Galați. Partida contează pentru etapa a-8-a din LNBM și este programată pentru sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 19.00. 

După succesul extrem de important de la Sibiu, pentru baschetbaliștii gorjeni meciul cu CSM Galați este o bună oportunitate de a lega două victorii consecutive în campionat. Jordanco Davitkov a prefațat întâlnirea cu gălățenii de sâmbătă seara și le atrage atenția jucătorilor săi că echipa oaspete, fără victorie în campionat, va încerca să își vândă cât mai scump pielea la Târgu Jiu. Deși are ceva probleme de lot, Davitkov nu concepe alt rezultat decât victoria. Le cere baschetbaliștilor săi concentrare maximă pentru a obține o nouă victorie.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: „După prima victorie, una foarte importantă, obținută în deplasare, mă aștept să jucăm din nou bine, să facem un joc bun, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv și să câștigăm acest meci. Echipa din Galați, chiar dacă nu a câștigat nici un meci până acum, este o echipă bună, agresivă și care va lupta din greu pentru a câștiga la rândul ei. Pentru echipa noastră este nevoie de o concentare maximă și o evoluție constant bună. Ne lipsesc câțiva jucători datorită unor probleme medicale, dar vom vedea sâmbătă exact ce rooster vom avea la dispoziție. Ne vor lipsi fanii, să ne ajute, dar trebuie să ne descurcăm și să câștigăm”.  

Meciul se dispută fără spectatori.

 

Comment here