Handbal

Etapa 9, Divizia A, Seria B / Duminică, 14 noiembrie, ora 14.00 / CSM Târgu Jiu – CS LR Turda / S. Klimek: Sunt sigură că vom reuși să obținem o nouă victorie

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a început în forță noua ediție de campionat din Seria B a Diviziei A cu șase victorii consecutive. Mai mult, handbaliste pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache au luat o opțiune serioasă în lupta pentru promovare după victoria de etapa trecută, de pe terenul echipei U Cluj Napoca, principala contracandidată la promovare. „La Cluj am arătat că suntem o echipă puternică și unită”, spune Sabine Kilimek, coordonatorul de joc al CSM Târgu Jiu.

Sabine Kilmek își dorește că formația gorjeană să își treacă în cont la finalul acestei săptămâni a șaptea victorie din acest sezon. CSM Târgu Jiu se va confrunta duminică, 14 noiembrie, la Târgu Jiu, de la ora 14.00, cu CS LR Turda. Iată ce ne-a declarat Sabine înaintea meciului cu echipa din Turda, partidă care contează pentru etapa a-9-a din Divizia A, Seria B. CS LR Turda, adversara de duminică a CSM Târgu Jiu, este pe locul 10, cu 3 puncte după 6 partide disputate.

Sabine, început perfect pentru CSM Târgu Jiu cu șase victorii consecutive. Cum a fost pentru tine prima parte a campionatului?

Sabine Klimek: Da, într-adevăr, un început perfect! Exact cum mă așteptam, am început cu victorii pe linie și sper să o ținem tot așa până la sfârșitul campionatului. Am mare încredere în mine și în colegele mele că vom reuși acest lucru.

Cum ți se pare actuala ediție de campionat?

Sabine Klimek: Actuala ediție de campionat este un pic ciudată, din păcate încă avem restricții și nu putem avea susținerea spectatorilor. Dar partea bună este că putem desfășura meciurile în sistem normal, tur-retur.

Sabine, ați învins principala contracandidată la promovare chiar la ea acasa. Cum a fost la Cluj?

Sabine Klimek: A fost un meci greu, dar eu cred că la Cluj am arătat că suntem o echipă puternică și unită. Deși am avut unele meciuri până acum în care nu am jucat la adevărata noastră valoare, în meciul de la Cluj am reușit să arătăm că suntem una dintre cele mai puternice echipe din acest campionat.

Aveți un ușor avans, cu victorie de la Cluj, în lupta pentru promovare.

Sabine Klimek: Campionatul este lung și cred că mai avem mult de muncă până să ajungem să vorbim despre promovare. Ne-am propus să ne concentrăm pe fiecare meci în parte și sperăm ca la final să fim în fruntea clasamentului.

Vine meciul cu Turda. Plecați ca favorite. Cum crezi că va meciul?

Sabine Klimek: Plecăm ca favorite, dar nu trebuie să tratăm meciul ca fiind unul ușor. Sper să menținem același nivel de concentrare ridicat ca și la meciul de la Cluj. Sunt sigură că vom reuși să obținem o victorie clară pentru că avem nevoie și de golaveraj.

Comment here