Atletism

Finala Campionatului Național de Cros – Botoșani, 29 octombrie. Andreea Chivoiu: ”Merg la Botoșani cu gândul la o medalie” / Interviu Andreea CHIVOIU

Atleta Andreea Chivoiu, campioană națională în acest an la alergare montană pe distanță lungă, se pregătește pentru o nouă competiție. La finalul acestei săptămâni, pe 29 octombrie, atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, va alerga în cursa de 8000 m în cadrul Finalei Campionatului Național de Cros de la Botoșani. Andreea Chivoiu speră să urce pe podium. 

În cadrul unui scurt interviu, după o ședință de pregătite, Andreea Chivoiu ne-a spus ce obiectiv are pentru finalul acestui an. Sportiva speră să își mai adauge în palmares încă o medalie.

INTERVIU ANDREEA CHIVOIU

Andreea, finalul lunii octombrie vine cu un nou concurs. Vei merge la Botoșani pentru Finala Campionatului Național de Cros. Cu ce gânduri mergi la Botoșani?

Andreea Chivoiu: Vreau ca această lună sa aibă un final fericit. Merg la Botoșani cu gândul la o medalie.
 
Față de ultima cursă, în care ai alergat în premieră la maraton, cursa de la Botoșani este una pe o distanță ceva mai scurtă. Cum e pentru tine o astfel de cursă, de 8000m?

Andreea Chivoiu: Fiecare cursă are dificultățile ei. Este clar că în această cursă, mult mai scurtă decât maratonul, datele problemei sunt altele. Am așteptări la un rezultat mult mai bun.

Ce obiectiv ți-ai stabilit pentru acest final de an?

Andreea Chivoiu: Sper să obțin o medalie pe final de an. Din punct de vedere sportiv, anul se încheie după concursul de la Brașov. După ce voi alerga la Botoșani, mă pregătesc pentru o ultimă competiție în acest an, cea de la Brașov, de la mijlocul lunii noiembrie. Indiferent de ceea ce se întâmplă la aceste două competiții, pot spune că bilanțul la final de an este unul destul de bun. Voi încheia anul bucurându-mă de titlurile obținute până acum.

Plină de optimism și cu zâmbetul pe buze, sportiva noastră a profitat de vremea bună din ultima perioadă și s-a pregătit pentru ultimele două reuniuni atletice din acest an, de la Botoșani și Brașov.

Comment here