BoxJuniori

Amelian Istrătescu, victorie la debut în Campionatul Național de Cadeți. Astăzi, pugilistul de la CSM Târgu Jiu va urca din nou în ring

Tânărul pugilist Amelian Istrătescu a debutat în forță la Campionatul Național de Cadeți, cu o victorie rapidă în fața lui Ionuț Cazacu, de la CS Jiul Rovinari. Miercuri, 26 octombrie, Amelian Istrătescu și-a făcut debutul într-o competiție oficială. Acesta reprezintă CSM Târgu Jiu în cadrul Campionatul Național de Cadeți, care are loc la Craiova în perioada 24-30 octombrie. Astăzi, joi, 27 octombrie, Amelian Istrătescu va urca din nou în ring. Adversarul său este Darius Costache de la CSO Voluntari. 

Amelian Istrătescu, pregătit la CSM Târgu Jiu de fostul mare pugilist gorjean Petrișor Gănănău, a urcat în ring la categoria 75 de Kg. Fără emoții, stăpân pe sine și pe abilitățile sale, Amelian a început meciul în forță și după doar câteva secunde și-a învins adversarul, care nu a reușit să-i facă față și a abandonat.  

”Amelian a intrat sigur pe el. Știam că poate debuta cu dreptul, știam ce aveam în spate, adică o muncă pe care am depus-o timp 11 luni de zile. este un început și povestea noastră nu se termină aici, orice s-ar întampla, pentru că visul nostru este mult mai mare”, ne-a declarat imediat după meci, antrenorul Petrișor Gănănău.

În drumul său pentru o medalie, Amelian Istrătescu va boxa joi, 27 octombrie, cu Darius Iordache, de la CSO Voluntari.

Comment here