BaschetJuniori

Festivalul Național de Minibaschet (Costinești, 5-10 iulie). CSM Târgu Jiu, victorie zdrobitoare cu ACS Smart Basketball Cluj Napoca, scor 42-0!

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu au înregistrat a treia victorie consecutivă în cadrul Festivalului de Minibaschet de la Costineşti. Elevele pregătite de Laurențiu Răuț nu le-au dat nicio șansă adversarelor de la ACS Smart Basketball Cluj Napoca. CSM Târgu Jiu s-a impus de o manieră care nu lasă loc de comentarii, 42-0!

Din cauza ploilor care s-au abătut asupra litoralului românesc, CSM Târgu Jiu a luat marți o pauză forțată, iar meciul cu CS Olimpia București a fost reprogramat. Deocamdată nu se știe cu exactitate ora la care se va disputa restanța cu echipa din București, dar cel mai probabil se va juca în după amiaza zilei de 8 iulie.

Laurenţiu Răuţ, antrenor grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu: ”După o zi de pauza forțată din cauza ploii, astăzi am întâlnit echipa din Cluj, într-un meci pe care fetele noastre l-au dominat de la un capăt la altul. Aș vrea să le felicit și pe această cale pentru determinare, dar nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, pentru că ne așteaptă alte două meciuri, mult mai dificile, pe care ne dorim să le câștigam.”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoanca, Carla Deaconu, Sara Canavea, Ştefania Guriţă, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Mălina Popescu. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

CSM Târgu Jiu se va mai confrunta cu CS Olimpia București, CSO 1 Voluntari, CSS 1 Ploiești, ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria. Festivalul Național de Minibaschet se desfăşoară în perioada 5-10 iulie, la Costinești.

Program meciuri:

Luni 5 iulie
Ora 09:30 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 65-20
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – CSM Mediaș 89-5

Marți 6 iulie
Ora 11:30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București – amânat pentru 8 iulie

Miercuri 7 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Cluj Napoca 42-0

Joi 8 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSO 1 Voluntari
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

Vineri 9 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 1 Ploiești
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Brăila

Sâmbătă 10 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 2 Alexandria

Comment here