BaschetJuniori

Festivalul Național de Minibaschet (Costinești, 5-10 iulie). CSM Târgu Jiu, victorie clară și în fața celor de la CSO 1 Voluntari, scor 34-6

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu au ajuns la cea de a patra victorie consecutivă în cadrul Festivalului de Minibaschet de la Costineşti. Elevele pregătite de Laurențiu Răuț s-au impus fără probleme și în fața echipei CSO 1 Voluntari, scor 34-6.

Laurenţiu Răuţ, antrenor grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu: ”A patra zi de turneu, a patra victorie pentru CSM Târgu Jiu. Vreau să le felicit pe fete pentru efortul depus, dar greul de abia acum începe. După amiază, de la ora 17.30, vom juca restanța cu Olimpia București, o echipă cu tradiție în baschetul feminin, iar mâine dimineață vom juca cu CSS Ploiești, echipa care este neînvinsă în grupa noastră. Am încredere că jucătoarele mele vor da totul pe teren în ambele meciuri”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoanca, Carla Deaconu, Sara Canavea, Ştefania Guriţă, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Mălina Popescu. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

CSM Târgu Jiu se va mai confrunta cu CS Olimpia București, CSS 1 Ploiești, ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria. Festivalul Național de Minibaschet se desfăşoară în perioada 5-10 iulie, la Costinești.

Program meciuri:

Luni 5 iulie
Ora 09:30 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 65-20
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – CSM Mediaș 89-5

Marți 6 iulie
Ora 11:30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București – amânat pentru 8 iulie

Miercuri 7 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Cluj Napoca 42-0

Joi 8 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSO 1 Voluntari 34-6
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

Vineri 9 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 1 Ploiești
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Brăila

Sâmbătă 10 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 2 Alexandria

Comment here