BaschetJuniori

Festivalul Național de Minibaschet (Costinești, 5-10 iulie). CSM Târgu Jiu, victorie detaşată cu CSM Mediaş, scor 89-5

Prima zi a festivalului de Minibaschet de la Costineşti a fost una extrem de bună pentru micuţele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu. După victoria clară din meciul de debut, scor 65-20 cu ABC Leii Bucureşti, în cel de al doilea meci al zilei, elevele lui Laurenţiu Răuţ şi-au zdrobit efectiv adversarele, scor 89-5 cu CSM Mediaș.

CSM Târgu Jiu se va mai confrunta cu CS Olimpia București, ACS Smart Basketball Cluj Napoca, CSO 1 Voluntari, CSS 1 Ploiești, ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria. Festivalul Național de Minibaschet se desfăşoară în perioada 5-10 iulie, la Costinești.

Laurenţiu Răuţ, antrenor grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu: ”Al doilea meci a însemnat şi cea de a doua victorie. Am jucat împotriva unei echipe de începătoare, dar asta nu ia cu nimic din meritele fetelor, care s-au descurcat exemplar și încet,dar sigur, începem să demonstrăm că putem forma o echipă competitivă. Ne pregătim și pentru meciurile următoare și sperăm să câștigăm, dar cu siguranță, cel mai important pentru noi la acest campionat, până în acest moment, este atitudinea și dăruință de pe teren a jucătoarelor”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoanca, Carla Deaconu, Sara Canavea, Ştefania Guriţă, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Mălina Popescu. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Program meciuri:

Luni 5 iulie
Ora 09:30 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 65-20
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – CSM Mediaș 89-5

Marți 6 iulie
Ora 11:30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

Miercuri 7 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Cluj Napoca

Joi 8 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSO 1 Voluntari

Vineri 9 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 1 Ploiești
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Brăila

Sâmbătă 10 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 2 Alexandria

Comment here