BaschetJuniori

Festivalul Național de Minibaschet (Costinești, 5-10 iulie). CSM Târgu Jiu, 5 victorii consecutive! Gorjencele au trecut de CSS 1 Ploiești, scor 24-9

Tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu merg din victorie în victorie în cadrul Festivalului de Minibaschet de la Costineşti. Elevele pregătite de Laurențiu Răuț au înregistrat o nouă victorie la malul mării. CSM Târgu Jiu s-a impus cu 24-9 în fața echipei CSS 1 Ploiești.

Succesul obținut în fața echipei din Ploiești a fost a cincea victorie consecutivă în competiția de la malul mării pentru gruparea gorjeană. CSS 1 Ploiești era neînvinsă până la ora meciului cu elevele lui Laurențiu Răuț. Interesant este și faptul că CS Olimpia București nu s-a mai prezentat pentru a disputa restanța cu echipa din Târgu Jiu, astfel că am putea contabiliza 6 victorii în dreptul echipei gorjene. Rămâne de văzut dacă meciul se va mai juca în cele din urmă, sau CSM Târgu Jiu va beneficia de o victorie la masa verde.

Laurenţiu Răuţ, antrenor grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu: ”5 victorii din 5 meciuri! Sunt foarte mândru de fete, de felul cum au jucat în acest turneu, de determinarea de care au dat dovadă, fapt care îmi dă speranțe că putem forma o echipă bună pentru viitor. Am întâlnit o echipă, CSS 1 Ploiești, mai bună, care la fel ca noi era neînvinsă până la acest meci. Fetele au intrat puțin timorate, dar până la urmă am câștigat fără nici un fel de emoție. Nu am înțeles decizia Olimpiei București de a nu se prezenta la meciul restanță, mi se pare un gest lipsit de fair-play, sau poate le-a fost frică să joace împotriva noastră. Dar nu mai contează, încă o dată vreau să vă spun că sunt mândru de cum au jucat la acest turneu și le felicit pe fete”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoanca, Carla Deaconu, Sara Canavea, Ştefania Guriţă, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Mălina Popescu. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

CSM Târgu Jiu se va mai confrunta cu ACS Cuza Pirates Brăila și CSS 2 Alexandria. Festivalul Național de Minibaschet se desfăşoară în perioada 5-10 iulie, la Costinești.

Program meciuri:

Luni 5 iulie
Ora 09:30 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 65-20
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – CSM Mediaș 89-5

Marți 6 iulie
Ora 11:30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București – amânat

Miercuri 7 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Cluj Napoca 42-0

Joi 8 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSO 1 Voluntari 34-6
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București – neprezentare Olimpia

Vineri 9 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 1 Ploiești 24-9
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Brăila

Sâmbătă 10 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 2 Alexandria

Comment here