BaschetJuniori

Festivalul Național de Minibaschet -Costinești. CSM Târgu Jiu, 7 victorii consecutive! Laurenţiu Răuţ: Vreau să felicit fetele pentru munca depusă și pentru determinarea de care au dat dovadă la acest turneu

Turneu de senzație făcut de tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu. Gorjencele au terminat neînvinse Festivalul de Minibaschet de la Costineşti. Elevele pregătite de Laurențiu Răuț au înregistrat în total 7 vcitorii, din care 6 victorii pe teren și un succes la masa verde, după ce Olimpia București nu s-a prezentat la meci.

Laurenţiu Răuţ, antrenor grupa de minibaschet a CSM Târgu Jiu: ”După o săptămâna de jocuri am reușit 7 victorii din tot atâtea meciuri jucate, fapt ce ne bucură foarte tare. Acest turneu ne dă speranțe pentru viitor. Vreau să felicit fetele pentru munca depusă și pentru determinarea de care au dat dovadă la acest turneu”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoanca, Carla Deaconu, Sara Canavea, Ştefania Guriţă, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Mălina Popescu. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Program meciuri:

Luni 5 iulie
Ora 09:30 CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 65-20
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – CSM Mediaș 89-5

Marți 6 iulie
Ora 11:30 CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București – amânat

Miercuri 7 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – ACS Smart Basketball Cluj Napoca 42-0

Joi 8 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSO 1 Voluntari 34-6
CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București – 20-0 neprezentare Olimpia

Vineri 9 iulie
Ora 08:30 CSM Târgu Jiu – CSS 1 Ploiești 24-9
Ora 16:00 CSM Târgu Jiu – ACS Cuza Brăila 52-6

Festivalul Național de Minibaschet s-a desfășurat în perioada 5-10 iulie, la Costinești.

Comment here