Handbal

Euroregiune RO 4 Juniori 4. CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Semifinal

La finalul săptămânii trecute, mai exact vineri și sâmbătă, s-a desfașurat la Craiova faza pe Euroregiune RO4 rezervată handbaliștilor juniori 4, baieti. Echipele participante, în număr de 6, au fost repartizate în două grupe, A și B. Formatța târgujiană, a Clubului Sportiv Municipal, a făcut parte din grupa A, alaturi de CS ARYS Râmnicu Vâlcea și CSS Slatina. Grupa B a avut în componență pe CSS Craiova, Daniubius Corabia și LPS Târgu Jiu.

Confruntările grupelor s-au derulat vineri, primul adversar al CSM-ului fiind CSS Slatins. Tinerii handbaliști antrenati de Radu Costel au jucat exemplar și s-au impus la o diferență de 15 goluri, scorul final fiind 29-14. După 50 de minute de relaxare în tribuna Sălii Ion Constantinescu, timp în care, pe parchet, s-au duelat CSS Craiova și Danubius Corabia, gorjenii i-au întâlnit pe vâlcenii de la CS ARYS. Semnele de oboseală, dupa prima etapă și-au făcut simțite prezența, astfel că elevii lui Costel Radu au cedat la o diferență de 6 goluri, scor final 16-22. Ierarhia finală a turneului Euroregiunea RO4 a arătat astfel: 1. CSS Craiova, 2. CS ARYS Râmnicu Vâlcea, 3. Danubius Corabia, 4. CSM Târgu Jiu. Toate cele 4 echipe s-au calificat la Turneul Semifinal. 

Radu Costel, antrenor Juniori 4 CSM Târgu Jiu: ” Au fost două evoluții destul de bune ale elevilor mei. Sunt mulțumit de ceea ce am văzut pe teren. Exersăm la antrenamente destul de multe componente ale jocului de handbal și sunt bucuros că le-am văzut puse în practică. Începem să sudăm relații între jucători, am văzut dezinvoltură în atac și bucuria marcării golurilor, agresivitate și, totodată, colegialitate în apărare. Țin să remarc întreaga echipă pentru că a muncit din greu pentru calificare. Nu am beneficiat nici de aportul important al lui Vlăduț Călinoiu, care s-a accidentat cu o zi înainte de turneul nostru, în meciul juniorilor 3 contra Birtalan București. Sunt convins că și în disputa cu Arys Râmnicu Vâlcea altul era rezultatul final, cu siguranță favorabil elevilor mei. Ne pregătim acum pentru ce va urma și anume Turneul Semifinal, unde vom întâlni echipele calificate din zona Banatului”.

CSM TARGU JIU: Patrick Ularu, Bogdan Ștefurac, Radu Belu, Narcis Petrescu, Fabian Bonculescu, Luca Bîlteanu, Albert Mălăescu, Alex Bobei, Horia Hortopan, Rareș Fugaru, Alexie Penescu. Antrenor: Radu Costel.

Comment here