Handbal

CN Junioare 3, G3V, Etapa 4. Miercuri, 27 martie, ora 14.00: CS Chimia Râmnicu Vâlcea – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu își continuă astăzi seria meciurilor din Grupa 3 Valoare, cu un meci în deplasare. Echipa pregătită de Paula Martinescu merge la Vâlcea, pentru duelul cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Partida, care contează pentru etapa a 4-a din G3V, va începe la ora 14.00. ”Jucăm împotriva unei echipe puternice, cu tradiție în handbal, și sper să depășim aceste momente mai grele, prin care trece echipa acum, cu o victorie, care să le ridice moralul”, ne-a declarat înainte de plecarea spre Vâlcea, antrenoarea Paula Martinescu.

Un nou meci foarte dificil pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu, care se deplasează la Râmnicu Vâlcea, pentru duelul cu ocupanta locului 2 în Grupa 3 Valoare, CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Gorjencele nu au început așa cum și-ar fi dorit faza a doua a campionatului. Jucătoarele echipei noastre traversează o perioadă dificilă și, după trei etape, sunt fără victorie în Grupa 3 Valoare. Handbalistele Paulei Martinescu vor să spargă gheața și să își treacă în cont prima victorie din Grupa 3 Valoare. Misiunea este destul de dificilă, dar Paula Martinescu speră ca fetele sale să depășească momentul și să își refacă moralul cu o victorie la Vâlcea. ”Jucăm împotriva unei echipe puternice, cu tradiție în handbal, și sper să depășim aceste momente mai grele, prin care trece echipa acum, cu o victorie, care să le ridice moralul”, a declarat antrenoarea Paula Martinescu, care a prefațat astfel duelul de la Vâlcea.

CSM TÂRGU JIU: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Ștefania Chimerel, Adelina Dugaia, Antonia Vârțan, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Raisa Ion, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Andrada Văduva, Yasmina Sfiea, Sara Dungă, Daniela Țoțan.  Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II

GRUPA 3 VALOARE / ETAPA 4
RÂMNICU VÂLCEA, SALA SPORTURILOR TRAIAN

MIERCURI, 27 MARTIE 2024, ORA 14.00
CS CHIMIA RÂMNICU VÂLCEA – 
CSM TÂRGU JIU

Comment here