EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

Europa, venim! Turul 3-EHF European League Women. Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – HK Onnereds(Suedia). Maria Gavrilă: ”Este un atu că jucăm acasă. Sper să reușim să transformăm emoțiile constructive într-un lucru bun, să dăm tot ce avem mai bun”

CSM Târgu Jiu va debuta sâmbătă, 18 noiembrie, în cupele europene! Un scenariu ce părea puțin probabil atunci când echipa a promovat pe prima scenă a handbalului românesc, dar care s-a transformat în realitate. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca în Turul 3 EHF European League Women, cu mari șanse de a merge în grupele EHF! CSM Târgu Jiu se va confrunta cu gruparea suedeză HK Onnereds. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să dea totul pentru calificare. ”Este o săptămână încărcată de emoții, însă ne antrenăm din greu și sper să reușim să transformăm emoțiile constructive într-un lucru bun, să dăm tot ce avem mai bun”, a declarat coordonatorul de joc al grupării gorjene, Alexandra Maria Gavrilă.

Orașul lui Brâncuși se va bucura la finalul acestei săptămâni de două seri europene. Handbalistele CSM-ului sunt încrezătoare înaintea dublei istorice cu Onnereds. Vor avea alături suporterii gorjeni, aspect ce va cântări decisiv în calificarea în grupele EHF. Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu în sezonul trecut în Liga Florilor, Alexandra Maria Gavrilă, a contribuit din plin la performanța grupării gorjene, iar acum este gata să culeagă și roadele. Centrul echipei noastre a vorbit despre dubla cu suedezele.

Alexandra Maria Gavrilă, CSM Târgu Jiu: ”Sunt de părere că orice este posibil. Noi ne antrenăm din greu. Într-adevăr, este o săptămână încărcată de emoții, pentru că, la fel cum spunea și profesorul, pentru unele din colegele mele este prima dată, prima prezență în Europa, însă ne antrenăm din greu și sper să reușim să transformăm emoțiile constructive într-un lucru bun, să dăm tot ce avem mai bun. Nu aș vrea să mă pronunț dacă există o favorită, dar este un atu că jucăm acasă. Bineînțeles, scutim și oboseala pe care am fi avut-o dacă ne-am fi deplasat până în Suedia. Este bine. Sperăm să facem o figură bună. Avem nevoie de inspirație și de a gândi la rece finalul de joc, cum de altfel încercăm să o facem la fiecare meci.Trebuie să fim sută la sută 60 de minute, pentru că totuși sunt doar 60 de minute sâmbătă și 60 de minute duminică. Nu murim două ore dacă dăm tot ce avem mai bun. Consider că suntem pe un trend ascendent”.

Gorjencele vor să înceapă campania europeană cu dreptul și vor încerca să-i facă un cadou directorului clubului, Robert Bălăeț, care este născut pe 18 noiembrie.

Gorjencele au tras tare la antrenamentele din această săptămână pentru dubla cu Onnereds!

Comment here