EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

“Dublă” pentru istorie! Turul 3-EHF European League Women: CSM Târgu Jiu – HK Onnereds(Suedia). Angela Pușcaș: ”Sperăm ca sâmbătă și duminică să fim încrezătoare și să dăm totul pe teren pentru a obține victoria”

Într-un timp extrem de scurt de la aparția pe prima scenă a handbalului românesc, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a reușit să pună orașul Târgu Jiu pe harta handbalului feminin european. Sala Sporturilor va găzdui pe 18 și 19 noiembrie 2023, două partide europene, o dublă confruntare cu echipa suedeză HK Onnereds, în Turul 3-EHF European League Women. Meciurile vor începe la ora 18.00. ”Sperăm ca sâmbătă și duminică să fim încrezătoare și să dăm totul pe teren pentru a obține victoria. Noi sperăm să ne ridicăm la așteptările suporterilor și la așteptările noastre”, a declarat la conferința de presă premergătoare dublei cu Onnerdes, Angela Pușcaș. 

Fără îndoială vom avea parte de un weekend memorabil, cu handbal spectacol, cu emoții, cu dăruire și cu ambiția de a merge mai departe! Iar handbalistele noastre vor calificarea. Vor în grupele EHF! Așa că vă așteptăm la sală, să facem împreună o atmosferă incendiară, să ne susţinem echipa. Suntem siguri că fetele nu ne vor dezamăgi. Au tras tare la antrenamente și sunt gata să scrie o nouă pagină de istorie pentru clubul gorjean. Vestea bună este că și Angela Pușcaș a revenit la antrenamente. După o perioadă dificilă pentru ea, cu câteva accidentări, gorjeanca a revenit în angrenajul echipei și vrea să pună umărul la calificarea CSM-ului în grupele EHF. Angela Pușcaș speră ca Sala Sporturilor să fie plin, iar fanii să susțină echipa, pentru că este o dublă confruntare în care aportul publicului va juca un rol extrem de important.

Angela Pușcaș, CSM Târgu Jiu: ”În momentul de față mă simt foarte bine. Din păcate, am lipsit la foarte multe meciuri sezonul acesta din cauza accidentărilor, problemelor medicale, dar eu sper că începutul ăsta, după atâta timp, să fie un plus și să nu mă mai accidentez. Sperăm ca sâmbătă și duminică să fim încrezătoare și să dăm totul pe teren pentru a obține victoria. Pentru fiecare, o calificare în grupe, și chiar mai departe, este un maxim. Noi sperăm să ne ridicăm la așteptările suporterilor și la așteptările noastre. Eu cel puțin am așteptări mari și sper să fim acolo unde ne dorim și unde vizualizăm fiecare. Eu îmi doresc să joc și 60 de minute, dacă s-ar putea. Nu știu dacă, din punct de vedere fizic, o să rezist, încerc să dau tot ce pot. Mă simt mai bine acum. Mai apar și dureri din când în când, dar asta nu e nimic nou pentru mine. Sper să ajut echipa în acele momente în care chiar e nevoie. Într-o oarecare măsură suntem favorite, pentru că jucăm la noi acasă și tot timpul echipa care joacă acasă cred că este favorită. Publicul va conta foarte mult și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Doar cu ei putem să avem rezultate mari!”

Comments (1)

  1. Dumitru Diaconescu

    Bravo fetelor,faptul că sunteți aici este deja o realizare. Succes. Voi fi în sala pentru incurajeri.

Comment here