Handbal

Etapa a-XIV-a Divizia A Seria C/ Dacia Mioveni – CSM Târgu Jiu / Sâmbătă, 22 februarie, ora 13.30

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu întâlnește, sâmbătă, 22 februarie, în deplasare, liderul la zi din Seria C a Diviziei A, Dacia Mioveni. Meciul contează pentru etapa a-14-a din actuala stagiune și este programat pentru ora 13.30.

Deplasare exterm de dificilă pentru handbalistele antrenate de Liviu Andrieș. CSM Târgu Jiu se deplasează la Mioveni pentru duelul cu echipa care domină seria și care vrea promovarea pe prima scenă a handbalului feminin românesc. CSM Târgu Jiu este singura formație din serie ca a reușit să învingă gruparea din Mioveni. Liviu Andrieș speră ca echipa sa să facă o figură frumoasă pe terenul liderului.

La primul sezon de la înființarea clubului, echipa antrenată de Liviu Andrieș a avut o evoluție peste așteptări, fiin surpriza plăcută a campionatului. CSM ocupă locul trei în acest moment, cu 27 de puncte, gruparea din Târgu Jiu fiind în grafic din acest puncte de vedere. Liviu Andrieș speră ca proiectul CSM să fie și mai puternic în sezonul viitor.

Meciul dintre Dacia Mioveni și CSM Târgu Jiu se va disputa la Pitești, în Sala Sporturilor din Trivale. În seria C, liderul Dacia Mioveni are un avans de trei puncte față de Activ Prahova Ploiești, cele două echipe urmând să se mai întâlnească o dată, la Ploiești, în luna martie. Echipa din Mioveni are, însă, avantajul rezultatelor directe, cu două victorii și o remiză în precedentele confruntări. Chiar dacă cele două echipe par a fi favoritele certe ale seriei, CSM Târgu Jiu poate încurca însă socotelile echipelor de la Mioveni și Ploiești.

Comment here