Handbal

Etapa a-XI-a Divizia A Seria C / CSU Târgovişte – CSM Târgu Jiu 17-26 / Victorie fără emoţii pentru elevele lui Liviu Andrieş

Echipa de handbal feminin senioare a clubului CSM Târgu-Jiu a început partea a doua a campionatului cu o victorie. Handbalistele antrenate de Liviu Andrieş s-au impus, sâmbătă, în deplasare, scor 26-17, la pauză 14-9, în faţa echipei CSU Târgovişte. Meciul a contat pentru etapa a-XI-a a Seriei C din Divizia A.

Victorie fără emoţii pentru CSM Târgu-Jiu în deplasarea de la Târgovişte. Gorjencele au dominat partida de la un capăt la celălalt. Diferenţa putea fi şi mai consistentă, dacă fetele antrenate de Liviu Andrieş ar fi profitat de oportunităţile pe care le-au avut pe faza ofensivă. Antrenorul gorjean a fost însă mulţumit de cele trei puncte câştigate, dar şi de jocul prestat de jucătoarele sale, în special pe faza de apărare.

“Am controlat jocul pe tot parcursul meciului. Am avut o apărare agresivă, dar în acelaşi timp am avut şi multe ratări și greșeli în atac. Una peste alta este o victorie şi importante sunt cele 3 puncte pe care le-am câştigat”, a declarat Liviu Andrieş la finalul meciului.

Cea mai bună marcatoare a echipei din Târgu-Jiu a fost extrema Bianca Stanca cu 8 goluri marcate, urmată de Ana Maria Diaconescu cu 5 reuşite şi Georgiana Predoi cu 4 goluri marcate.

După victoria de la Târgovişte, CSM Târgu Jiu se menţine pe locul 3, în Seria C a Diviziei A, cu 24 de puncte. Handbalistele antrenate de Liviu Andrieş se pregătesc deja pentru duelul de săptămâna viitoare, cu Naţional Râmnicu Vâlcea. Meciul se va disputa tot în deplasare şi este programat pentru vineri, 24 ianuarie, de la ora 16.00.

Comment here