Handbal

Divizia A-Seria C/Începe RETURUL. CSM Târgu-Jiu întâlnește formația din Târgoviște

La finalul acestei săptămâni începe returul în Divizia A la handbal feminin. Echipa de senioare CSM Târgu Jiu va juca în deplasare cu CSU Târgoviște. Meciul este programat sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 11.00.

CSM Târgu-Jiu a pierdut meciul cu echipa din Bănie, dar cu toate acestea echipa a fost aplaudată pentru felul în care a luptat în teren, pentru dăruirea şi modul în care a tratat meciul.

“Trebuie să vedem și partea pozitivă a acestei confruntări cu Craiova. Am învățat lucruri bune după acest meci și trebuie să le transpunem în jocurile din campionat”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș.

Prima oportunitate de a arăta că jocul din Cupă nu a fost o întâmplare este chiar meciul din prima etapă a returului. După meciul din Cupa României cu SCM Craiova, handbalistele antrenate de Liviu Andrieș reiau seria meciurilor din campionat cu o partidă în deplasare. Gorjencele, aflate pe locul trei în Seria C, vor întâlni ocupanta locului cinci, CSU Târgoviște.

Chiar dacă CSU Târgu-Jiu pleacă cu prima şansă în confruntarea cu echipa din Târgovişte, Liviu Andrieş le cere elevelor sale să trateze cu seriozitate partida.

După prima parte a campionatului, CSM Târgu-Jiu se află pe locul 3 în clasament, cu 21 de puncte, la doar 3 puncte de poziţia a doua. Andrieş le-a pus gând rău celor două echipe care conduc seria, Dacia Mioveni şi Activ Prahova Ploieşti.

Comment here