Handbal

ETAPA a-X-a/Divizia A/Seria C/ Activ Prahova Ploiesti – CSM Târgu Jiu 25-22(14-13)

CSM Târgu-Jiu nu a putut face o nouă surpriză în Seria C a Diviziei A. Elevele lui Liviu Andrieş au fost depăşite, în Sala Olimpia, de către formaţia Activ Prahova Ploieşti. Scorul a fost mult mai strâns ca în partida tur, în care prahovencele s-au impus cu 12 goluri diferenţă. De data aceasta, gazdele au câştigat după o confruntare mult mai disputată, scor 25-22 (14-13).

Prima parte a jocului a fost echilibrată, ambele formații fiind la cârma jocului. Gazdele au intrat cu avantaj minim la pauză, iar în partea a doua oltencele au reușit la un moment dat să preia conducerea. Gorjencele au şi condus spre finalul primului act al confruntării, în minutul 24, 10 -11. Trei reuşite consecutive le-au readus la cârma partidei pe ploieştence, care au dominat meciul până în ultimele sale minute. Totuşi, echipa lui Andrieş a revenit în avantaj în minutul 51, când s-a distanţat la două goluri, 20-22. Finalul a fost de coşmar pentru oaspete. CSM nu a mai marcat timp de nouă minute, iar Activ a reuşit cinci goluri. Extrema Panaite a punctat de trei ori în interval de patru minute, iar Shutska a contribuit cu alte două puncte pentru a consolida victoria trupei prahovene. 

CSM Târgu Jiu: Dumanska, Ciuchiatu – M. Olariu 7, Zinatullina 5, Diaconescu 5, A. Olariu 2, Stanca 2, Chiriță 1, Toader, Burche, Frunză. Antrenor: Liviu Andrieș.

Partea a doua a campionatului se anunță, deja, foarte interesantă în seria C. Trei echipe, Mioveni, Activ și CSM Târgu-Jiu, sunt în calcule pentru cele două poziții care oferă calificarea în faza superioară a competiției. Divizia A la handbal feminin va fi reluată anul viitor, în luna ianuarie.

 

Comment here