Baschet

ETAPA a-VI-a Grupa B / CSM Sighetu Marmației – CSM Târgu Jiu 84 – 77

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut, în deplasare, în meciul din etapa a şasea, pe terenul echipei CSM Sighetu Marmaţiei, scor 84- 77. CSM Sighetu Marmației a reușit prima victorie stagională, la capătul celui mai disputat meci al etapei. Meciul a avut opt schimbări de lider și a fost decis în ultimele minute.

Cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare, dar gazdele au fost mai eficiente în finalul confruntării, şi astfel au reuşit să-şi adjudece victoria (30 : 21, 16 : 25, 21 : 19, 17 : 12). A fost doar primul succes pentru mureşeni în această grupă valorică, CSM Sighet având acum aceeaşi linie de clasament cu CSM Târgu Jiu. De la CSM Târgu Jiu, Djurasevic şi Borşa au izbutit câte 18 puncte. Alin Borșa a terminat partida în double-double, cu 18 puncte, 14 recuperări și 4 pase decisive pentru un indice la eficiență de 25 de unități.

CSM Târgu-Jiu: Jovan Djurasevic 18p, Ioan Borsa 18p, Andrei Gheorghe 10p, Rick Lee Currey Jr. 9p, Adrian Roșu 8p, Alexandru Berca 7p, Camil Berculescu 5p, Răzvan Bratoloveanu 2p, Sandor Kilyen. Antrenor Claudiu Alionescu.

Comment here