Handbal

CUPA ROMÂNIEI/ CSM Târgu Jiu – SCM Craiova, în 16-imile Cupei României la handbal feminin

Marți, 19 noiembrie, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din 16-imile de finală ale Cupei României feminin, programate pe 15 ianuarie 2020. Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va evolua împotriva formaţiei SCM Craiova. Meciul se va disputa la Târgu Jiu pe data de 15 ianuarie 2020.

Meci de gală pentru handbalistele CSM în 16-mile Cupei României. La Târgu Jiu va veni una dintre cele mai bune echipe din handbalul feminin românesc, SCM Craiova. Gorjencele au o misiune extrem de dificilă în faţa unei formaţii de top, câştigătoare de cupă europeană. În urmă cu două sezoane, trupa din Bănie şi-au trecut în cont Cupa EHF.
“Craiova este una dintre echipele reprezentative din handbalul românesc. Are în palmares numeroase trofee. Noi suntem abia la început de drum. Echipa din Craiova pleacă cu prima şansă. În schimb pentru CSM Târgu Jiu va fi o adevărată provocare, iar pentru publicul spectator, iubitor de handbal, va fi o adevărată sărbătoare. Sperăm să contribuim din plin la un spectacol handbalistic la care să asiste cât mai mulţi spectatori din Târgu Jiu, pe care îi aşteptăm la sală să susţină echipa”, a declarat imediat după tragerea la sorți, Liviu Andrieş, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu.

Iată programul partidelor.
CSM TÂRGU JIU – SCM CRAIOVA
CSM GALAȚI – RAPID BUCUREȘTI
DUNĂREA BRĂILA – HC ZALĂU
CSM ROMAN – CSU REȘIȚA
ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI – HCM SLOBOZIA
MARTA BAIA MARE – CSM BUCUREȘTI
CSU NEPTUN CONSTANȚA – U CLUJ-NAPOCA
CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – CORONA BRAȘOV
ȘTIINȚA BACĂU – ACS SZNKK ODORHEI
CSU VEST TIMIȘOARA – GLORIA BISTRIȚA
SPARTAC UNEFS BUCUREȘTI – SCM GLORIA BUZĂU
DANUBIUS CĂLĂRAȘI – CSM SLATINA
HC DINAMO BUCUREȘTI – CSU TÂRGOVIȘTE
MĂGURA CISNĂDIE – SCM RÂMNICU VÂLCEA
CRIȘUL CHIȘINEU-CRIȘ – MINAUR BAIA MARE
DACIA MIOVENI – CSM TÎRGU MUREȘ

Comment here