Baschet

ETAPA a-VII-a Grupa B/CSM Târgu Jiu – CSO Voluntari / Meci greu! Vine LIDERUL

Meci greu pentru baschetbaliștii grupării gorjene CSM Târgu Jiu în ultima etapă a turului de campionat. La Târgu Jiu vine liderul grupei B, CSO Voluntari. Partida este programată pentru sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18.30.

Pentru baschetbaliștii antrenați de Claudiu Alionescu începe o serie de trei meciuri pe teren propriu. Primul și cel mai dificil este duelul cu liderul Grupei B valorice, CSO Voluntari, singura echipă neînvinsă în actuala stagiune.

“Urmează pentru noi o seria de trei meciuri consecutive acasă. Primul dintre ele este împotriva celui mai puternic adversar din această grupă, CSO Voluntari. Întâlnim o echipă ce are ca obiectiv clar promovarea și accederea în grupa 1-4. Echipa din Voluntari are un lot extrem de valoros.  Este o echipă care are în componență doi jucători cu prezențe la nivel de Euroligă(cea mai importanta competiție la nivel european), dar și o serie de jucători români și străini cu vastă experiență în Liga Națională: Martinic, Kemp, Lazăr, Dani Popescu. Eu cred că o astfel de confruntare este un motiv de bucurie pentru iubitorii de baschet din Târgu Jiu, care au ocazia să vadă la lucru o asemenea echipă, iar noi, prin jocul prestat, sper să participăm la un regal baschetbalistic”, a declarat Claudiu Alionescu, antrenorul principal al grupării gorjene.

După confruntarea din etapa a 7-a cu CSO Voluntari, ultima din turul campionatului, pentru CSM Târgu Jiu urmează alte două meciuri pe teren propriu. În primele două etape din retur, CSM va înfrunta pe CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani.

Comment here