Baschet

ETAPA a-VII-a Grupa B / CSM Târgu-Jiu – CSO Voluntari 64-85

Baschetbaliștii grupării gorjene CSM Târgu-Jiu au pierdut meciul din ultima etapă a turului de campionat. Liderul grupei B, CSO Voluntari, s-a impus la Târgu-Jiu, cu 85-64.

Baschetbaliștii antrenați de Claudiu Alionescu au început curajos meciul cu mult mai experimentata echipă din Voluntari. CSM și-a adjudecat primul sfert al întâlnirii, scor 22-19. Începând cu sfertul doi, oaspeții s-au instalat la conducerea partidei și au intrat la pauza mare cu un avantaj de 9 puncte pe tabelă, scor 43-34. Partea a doua a meciului a fost controlată tot de echipa din Voluntari. Cu un lot extrem de valoros, ce are în componență jucători cu prezențe la nivel de Euroligă, dar și o serie de jucători români și străini cu vastă experiență în Liga Națională, formația oaspete s-a impus fără emoții, scor 85-64.

Antrenorul gorjean nu s-a putut baza la acest meci pe serviciile a doi jucători de bază, Alin Andrieș cu o fractură de metatarsian, în timp ce Kilyen Ors a suferit o toxiinfecție alimentară.

Finalul de meci a fost unul extrem de interesant. Antrenorul Claudiu Alionescu a trimis pe teren în ultimul sfert juniorii din lot. Aplaudați și încurajați din tribună de publicul spectator, juniorii au contribuit din plin la spectacolul baschetbalistic din Sala Sporturilor.

Sârbul Jovan Djurasevic a fost cel mai bun om al grupării gorjene cu 22 de puncte marcate. După confruntarea din etapa a 7-a cu CSO Voluntari, ultima din turul campionatului, pentru CSM Târgu-Jiu urmează alte două meciuri pe teren propriu. În primele două etape din retur, CSM va înfrunta pe CSM Miercurea Ciuc, pe 30 noiembrie, și CSM Focșani, pe 7 decembrie.

Comment here