Baschet

ETAPA a-V-a / CSM Târgu Jiu – CSM Mediaş, sâmbătă, 9 noiembrie, ora 18.30

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu are parte de o nouă confruntare dificilă. Baschetbaliştii gorjeni dau piept cu CSM Mediaş, într-un meci din etapa a-5-a din Grupa B valorică. Partida este programată pentru sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18.30.

Baschetbaliștii gorjeni speră să întrerupă seria de trei înfrângeri consecutive, iar cea mai bună ocazie este o victorie împotriva echipei CSM Mediaș. Elevii lui Alionescu au însă de înfruntat o echipă cu jucători experimentați și care are ca obiectiv câștigarea seriei. Alionescu se va putea baza pe Alin Borșa care revine după o accidentare. În lotul gorjenilor a revenit și Adrian Roșu.

“Urmează un meci cu o echipă cu pretenții din grupa noastră valorica, CSM Mediaș, echipă ce are în componență jucători cu experință și cu multe meciuri în Liga Națională, Nicoară sau Calotă, dar și fostul component al Energiei, Stefan Nikolici. Se anunță un meci foarte greu dar și noi suntem pregătiți pentru a ne ridica la nivelul lor. Ne bazăm și pe revenirea lui Borșa care ne-a lipsit etapa trecuta și pentru prima oara în ultimile patru partide avem lotul complet. Le-am spus și băieților: dacă muncim corect și serios plus unitate de grup, cu siguranță vor apărea și rezultatele. Am demonstrat parțial la Galați că putem face față echipelor cu pretenții din grupa noastră. Vreau să văd sâmbăta în teren o echipă care se bate din primul până în ultimul minut, o echipă care să dea totul pentru o încerca o surpriză. În plus cred că avem și o datorie față de public și iubitorii de baschet din Târgu Jiu după meciul mai puțin reușit de la ultima nostră reprezentație acasă, cu Constanța”, a decalarat antrenorul Claudiu Alionescu.

Comment here